SARI, OKUL ZİYARETLERİNE NUSAYBİN VE ARTUKLU`DA DEVAM ETTİ

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, okul ziyaretleri programı kapsamında Nusaybin ve Artuklu ilçelerindeki kırsal mahalle okullarını ikinci kez ziyaret etti.

Mardin 24.05.2019 12:55:41 0
SARI, OKUL ZİYARETLERİNE NUSAYBİN VE ARTUKLU`DA DEVAM ETTİ

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, okul ziyaretleri programı kapsamında  Nusaybin ve Artuklu ilçelerindeki kırsal mahalle okullarını ikinci kez ziyaret etti.

 

SARI, Maarif Müfettişi Süleyman AKIN ile birlikte Nusaybin ilçesinde kırsal mahallelerde bulunan Görentepe İlkokulu, Tepeören İlkokulu, J. Kd. Bnb. Erdoğan Özdemir İlkokulu, Yolindi İlkokulu, Yolindi İlkokulu Anasınıfı, Durakbaşı İlkokulu, Durakbaşı İlkokulu Anasınıfı, Nusaybin Halk Eğitim Merkezi Yolindi Kurs Yeri ve Günebakan Erdihan-Hüsni Kut İlkokulu olmak üzere toplam 9 okulu ikinci kez ziyaret etti. SARI, Artuklu İlçemizde kırsal mahallelerde yer alan Sulak Mahmut Esat Atay Ortaokulu, Sulak Mahmut Esat Atay Ortaokulu Anasınıfı, Yeniköy İlkokulu ve Eskikale İlkokulu olmak üzere 4 okulu ikinci kez ziyaret etti.

 

    Ziyaret ettiği 13 okulda öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelen SARI; öğretmenlerimizin istek ve şikâyetlerini dinledi. SARI, Mardin Milli Eğitim Camiasının büyük bir aile olduğunu ve öğretmenlerimizin bu ailenin en önemli fertleri olduğunu söyledi.

 

    SARI, okullarda sınıfları da gezerek öğrencilere Mardin Valisi  Mustafa YAMAN'ın hediyelerini vererek güzel çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88