SARI?DAN ÖZEL ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİREN ´MATERYAL´ DAĞITIMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan`ın himayelerinde tanıtım faaliyeti gerçekleştirilen "Özel Çocuklara Özel Materyaller Projesi? kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Özel Öğrenciler için gönderilen materyallerin dağıtımı Mar

Mardin 15.03.2019 12:32:53 0
SARI?DAN ÖZEL ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİREN ´MATERYAL´ DAĞITIMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan'ın  himayelerinde tanıtım faaliyeti gerçekleştirilen "Özel Çocuklara Özel Materyaller Projesi” kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Özel Öğrenciler için  gönderilen materyallerin dağıtımı Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI tarafından gerçekleştirildi.

 

Artuklu İlçesindeki Şehit İlhan Varank Ortaokulu, Yalım İlkokulu ve Necmi Karataş Uygulama Okulu’na ulaştırılan materyaller Özel Eğitim öğrencileriine  heyecanve mutluluk yaşattı.. Materyallerini gören öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

 

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI "Bakanlığımızın göndermiş olduğu materyalleri okullarımıza dağıtıyoruz. Velilerimiz ve öğrencilerimizde bu projeden mutlular. Bu materyalleri gönderen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın  eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’a Vali/ Büyükşehir Belediye Başkanı V. Sayın Mustafa YAMAN’a  ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu materyaller öğrencilerimizin daha iyi eğitim almaları ve mutlu olmaları için çok katkıda bulunacaktır” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49