SARI BAŞKANLIĞINDA OLGUNLAŞMA ENSİTÜTÜSÜ VE HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI başkanlığında,İl Müdürlüğü toplantı salonunda Olgunlaşma Enstitüsü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürleri II. Dönem Başı toplantısı gerçekleştirildi.

Mardin 7.02.2019 14:24:01 0
SARI BAŞKANLIĞINDA OLGUNLAŞMA ENSİTÜTÜSÜ VE HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI başkanlığında,İl  Müdürlüğü  toplantı salonunda Olgunlaşma Enstitüsü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürleri  II. Dönem Başı toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantıda, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında bugüne kadar yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler üzerine konuşuldu.

 

  Yaygın eğitimin önemine vurgu yapan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup  SARI, "Yaygın eğitim tüm vatandaşlarımıza yönelik olması nedeniyle oldukça önem arz etmektedir. Günümüzde hayatını idame ettirebilmek için okuma yazma oldukça önem arz etmektedir. Okuma yazma kursu halkın en çok talep ettiği kurslarda olması bu anlamda amacımıza ne kadar çok ulaştığımızın göstergesi olup bizleri ayrıca sevindirmektedir." dedi. SARI, sözlerine "Kadim bir şehir olan Mardin birçok kültürü içinde barındıran şehrimizi renklendiren kültürleri gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin görevi. Açacağımız kurslarla bu kültür hazinesini gelecek kuşaklara aktarmak zorundayız. Bu kültürü gelecek nesillere aktarma konusunda da açacağımız kursların önemi daha da artıyor. Sizlere düşen en önemli görev açtığınız kursların takipçisi olmak ve sahada dolaşmak.” diyen SARI, katılımlarından dolayı Olgunlaşma Enstitüsü ve  Halk Eğitim Merkezi Müdürlerine teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88