Şanlıurfa ipekyol gençlik merkezinde yaz okulu projesi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi yaz okulu projesi kapsamında Kuran-ı Kerim eğitimi alan kursiyer ve öğrencilerine belge takdim etti.

Güneydoğu Bölge Haberleri 16.08.2018 13:21:06 0
Şanlıurfa ipekyol gençlik merkezinde yaz okulu projesi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi yaz okulu projesi kapsamında Kuran-ı Kerim eğitimi alan kursiyer ve öğrencilerine belge takdim etti.

 

Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi ve Şanlıurfa Haliliye İlçe Müftülüğünün ortak çalışmaları sonucu yaz okulu projesi kapsamında gençlik merkezinde Kuran-ı Kerim eğitimi verildi.

 

Eğitim ve Proje hakkında bilgiler veren İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; İpekyol Gençlik Merkezi olarak Gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerle değerlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Bağlama, Resim, Tiyatro, Masa Tenisi, Arapça, Diksiyon, Bilgisayar, Satranç, İngilizce ve daha birçok alanda eğitimlerimiz devam ediyor. Bugünde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte organize ettiği yaz okulu projesi kapsamında gençlerimize ve çocuklarımıza Haliliye İlçe Müftülüğümüz ile birlikte Kuran-ı kerim eğitimi verdirdik. Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Haliliye İlçe Müftümüz Sayın İbrahim Halil OKULU beyefendiye teşekkür ediyorum. Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (AS) hadisi şeriflerinde buyurduğu üzere “ Sizin en hayırlınız Kuran-ı Kerim öğrenen ve öğretendir.” Bizde bu hadisi şerife nail olmak maksadıyla bu etkinliği ve projeyi gerçekleştirmiş oluyoruz. Bizim için gençlerimizi hayata hazırlarken sadece ilmi konularda değil değerler eğitimi noktasında da destek olmak bizim için çok önemli çünkü bu noktada sevgi, saygı, ahlak, dürüstlük, birlik beraberlik, barış ve kardeşlik, empati vb değerler bizim için gençlere öğretmek adına çok büyük önem arz etmektedir. Dedi.

 

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; İpekyol Gençlik Merkezi Gençlere kaliteli bir hizmet sunmak adına kulüp, kurs ve derslerimizin yanında gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklar konusunda bilinçlendirmek, onları korumak topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine, yine gençlerimizin vatanına, milletine, bayrağına ve devletine bağlı sağlıklı bir nesil yetişmesine katkıda bulunmak istiyoruz.  Dedi.

 

Konu ile ilgili gençlerle yapılan sohbette İpekyol Gençlik Merkezinde serbest zamanlarımızı dolu dolu geçiriyoruz. Büyüklerimizin önerilerini dikkate alıp ülkemize ve milletimize faydalı olmak istiyoruz. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Gençlik Merkezinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Dediler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07