ŞANLIURFA VALİSİ ERİN SAĞLIKÇILARA GÖNDERDİĞİ MESAJ İLE BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Şanlıurfanın başarılı Valisi Abdullah Erin,Korona Virüs mücadelesinde ön saflarda yer alan ve cansiparane görev yapan sağlık görevlilerine gönderdiği mesaj ile teşekkür ederek,gönüllerini bir kez daha fethetti.

Güneydoğu Bölge Haberleri 20.04.2020 12:21:38 0
ŞANLIURFA VALİSİ ERİN SAĞLIKÇILARA GÖNDERDİĞİ MESAJ İLE BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Şanlıurfanın başarılı Valisi Abdullah Erin,Korona Virüs mücadelesinde ön saflarda yer alan ve  cansiparane  görev yapan sağlık görevlilerine gönderdiği mesaj ile teşekkür ederek,gönüllerini bir kez daha fethetti.

 

Şanlıurfa ilinde görev yaptığı süre içerisinde başarılıçalışmaları ve halka olan yakınlığı ile gönülleri fetheden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,Bu kez  Korona Virüs salgını nedeniyle zor günler yaşadığımız bu dönemde Şanlıurfa ilinde görev yapan sağlık görevlilerine gönderdiği mesaj ile moral verdi.

 

Vali Abdullah Erin sağlık görevlilerine göndediği mesajında şunlarısöyledi''Değerli sağlık çalışanımız, zor bir dönemde, koşulları zor ama güzel bir şehirde, olağanüstü bir gayretle başarılı bir çalışma yürütüyorsunuz. Müteşekkiriz. Bütün imkanlarımızla yanınızdayız. İnşallah hep birlikte en az hasarla bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Selam ve sağlık dileklerimle.Abdullah Erin Şanlıurfa Valisi”

 Resim

Vali Abdullah Erin gönderdiği mesajını alan sağlık göevlileri,mesajı sosyal medya hesabından paylaşarak,Vali AbdullahErin'e teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00