ŞANLIURFA İPEKYOL G.M. GENÇLERİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDA

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi ?Gençlerle Bu Yaz Projesi? kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlere moral ve motivasyon etkinliği düzenledi.

Güneydoğu Bölge Haberleri 21.08.2019 13:19:38 0
ŞANLIURFA İPEKYOL G.M. GENÇLERİ İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDA

 

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezi “Gençlerle Bu Yaz Projesi” kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlere moral ve motivasyon etkinliği düzenledi.

 

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur; Gençlik ve Spor Bakanlığımızın misyonu ve vizyonu doğrultusunda Gençlerle Bu Yaz Projesi kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ettik. Askerlerimizle, tanışmak, sohbet etmek, moral ve motivasyonu arttırmak için şiir okuma, tiyatro oyunları, spor, müzik ve eğlence amaçlı bir takım faaliyetler yaptık. Bununla birlikte Gençlerimizde de farkındalık oluşturmak istedik. Daha önce köy okullarına ağaç dikimi ve kuş yuvası yapımı, cami temizliği, mezarlık ziyaretleri, kan bağışı gibi çalışmalar yaptıklarını ancak ilk defa jandarma komutanlığına ve askerlerimize yönelik faaliyet yaptıklarını belirtti. Askerlerimizde memnun kaldı. İpekyol Gençlik Merkezi olarak amaçlarının gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerle geçirmelerini sağlamanın yanı sıra özellikle gençlerimizin vatanına, milletine, devletine ve bayrağına bağlı milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti. Bizleri İl Jandarma Komutanlığında misafir eden İl Jandarma Komutanımız Sayın Eyup Sabri KİRİŞÇİ beye ve diğer komutanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

 

Şanlıurfa Jandarma Üstteğmen Abdulah DURAN ise; İpekyol Gençlik Merkezi gençlerinin ziyaretinden ve aktivitelerinden dolayı mutlu olduklarını, ilk defa bir gençlik merkezinin bizleri ziyaret ettiklerini belirterek gençlere ve yetkililere teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00