ŞANLIURFA İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ KÜTÜPHANESİ RAMAZAN AYINDA SAHURA KADAR HİZMET VERİYOR?

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi gençlere hizmet adına Ramazan ayında Sahura kadar hizmet veriyor.

Güneydoğu Bölge Haberleri 22.05.2019 19:55:41 0
ŞANLIURFA İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ KÜTÜPHANESİ RAMAZAN AYINDA SAHURA KADAR HİZMET VERİYOR?

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi gençlere hizmet adına Ramazan ayında  Sahura kadar hizmet veriyor.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şanlıurfa İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur; Gençlik Merkezlerinin amacı; Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendiren, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olan,  gençlerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan ve gençleri her türlü zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten, sağlık, eğitim, spor ve daha birçok alanlarda gençleri bilinçlendirmeye çalışan, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunan kurumlardır.

 

Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur; Bu maksatla İpekyol Gençlik Merkezimizde bulunan kütüphanemizden boş vaktinde kitap okumak ve zamanını değerlendirmek isteyen gençlerin yanı sıra diğer sınavlara hazırlanan gençlerimiz için Ramazan ayı öncesinde 18 yaş üstü gençlerimize gece 23.00’ e kadar açık bulunduruyorduk. Ancak Ramazan ayı dolayısıyla gençlerimizin oruçlarını tuttuklarından dolayı gündüzleri Gençlik Merkezlerine gelemeyebileceklerini de göz önünde bulundurarak tüm gençlerimize sahura kadar hizmet vermeye başladık. Ayrıca kütüphaneye gelen gençler derslerin arasında satranç, langırt ve masa tenisi oynayarak stres atmaktalar. Gençlerimizin Gençlik Merkezimizin tüm imkânlarından olarak istifade etmelerini istiyoruz dedi.

 

İpekyol Gençlik Merkezimizde Bağlama, Gitar, Resim, İngilizce, Masa Tenisi, Satranç, Bilgisayar, Arapça, Kuran-ı Kerim, İşaret Dili, Tiyatro, Değerler Eğitimi, Atölye, kulüp çalışmaları ve daha birçok hizmetler ücretsiz olarak verilmektedir. Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,35% -0,06
  • EURO

    34,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2375,93% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00