ŞANLIURFA İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERİ İL HALK KÜTÜPHANESİNDE

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi kursiyer ve üyelerine Şanlıurfa İl Halk kütüphanesini gezdirdi.

Güneydoğu Bölge Haberleri 19.09.2018 17:57:12 0
ŞANLIURFA İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ GENÇLERİ  İL HALK KÜTÜPHANESİNDE

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İpekyol Gençlik Merkezi kursiyer ve üyelerine Şanlıurfa İl Halk kütüphanesini gezdirdi.

                       

İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm AKTABUR; Gençlik Merkezlerinin amacı; Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan, gençleri her türlü zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten, topluma faydalı bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunan kurumlardır.

 

Müdür Müslüm AKTABUR; Kütüphaneler aynı zamanda bilgi hazineleridir. Her yaş gurubunun istifade edeceği önemli yerlerdir. Bu maksatla gençlerin faydasına olabilecek her alanda bulunmak ve gençlere hizmet etmek istiyoruz. Yeni Eğitim ve Öğretim yılının başladığı bu günlerde İlimizde tadilatı tamamlanan Şanlıurfa İl Halk Kütüphanesine geldik. Gençlerimize kütüphaneyi gezdirmek, sevdirmek, kitap okumalarını sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla kitaplar okuduk, Gençlerle hasbihal ettik, ayrıca palyaço getirerek kütüphane bulunan diğer gençlerle hoşça zaman geçirdik. Bizlere yardımcı olan Şanlıurfa İl Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Sayın Mahinur KOÇAK hanımefendiye ve personellerine teşekkür ediyorum dedi.

 

Kütüphanede bulunan ve Kütüphaneye gelen gençler oluşan sıcak ve samimi ortamdan dolayı çok memnun olduklarını bu nedenle yetkililere teşekkür ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA

 

 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82