Sanayi Bakan Yardımcısı Dönmez TRC3 Bölgesi’nde İncelemelerde Bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez TRC3 Bölgesini ziyaret etti.

Mardin 1.09.2023 11:30:00 0
Sanayi Bakan Yardımcısı Dönmez TRC3 Bölgesi’nde İncelemelerde Bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez  TRC3 Bölgesini ziyaret etti.

 

Hayrat Yardım Kuruluşunun daveti üzerine   TRC3 Bölgesi’nde bulunan Şırnak’ın Cizre İlçesi ile Mardin’in Nusaybin İlçelerini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez çeşitli temaslarda bulundu.

 

Hayrat Yardım Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalım ile birlikte Şırnak’ın Cizre ilçesini ziyaret eden Bakan Yardımcısı Dönmez, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir’in eşliğinde Cizre’deki Kırmızı Medrese’yi ziyaret etti. Cizre’nin en önemli tarihi ve turistik merkezlerinden biri olan Kırmızı Medrese ’de bulunan Hayrat Yardım Kuruluşu ofisinde yapılması düşünülen “Robotik Kodlama Atölyesi” için inceleme yaptı.

 

Ardından Mardin’in Nusaybin İlçesine geçen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dönmez ile Hayrat Yardım Genel Başkan Yardımcısı Çalım, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ile birlikte Nusaybin’in en önemli turizm destinasyonlarından biri olan tarihi Zeynel Abidin Camii ve Külliyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

 

Ziyaretler kapsamında yetkililerden bilgi alan Bakan Yardımcısı Dönmez ile Başkan Yardımcısı Çalım, bölgemizde geliştirilebilecek projeler konusunda fikir alışverişi yaparak değerlendirmelerde bulundu.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19