SANATÇI NUR DİKİLATAŞ`TAN `GÜNEŞ TUĞUMUZ OLSUN,GÖK OTAĞIMIZ` SERGİSİ

Konyalı DİVA Sanatçısı Nur Dikilitaş "GÜNEŞ TUĞUMUZ OLSUN,GÖK OTAĞIMIZ" isimli 16 büyük Türk Devletinin bayraklarından ve şanlı Türk bayrağımız ile Cumhurbaşkanlığı forsunun da olduğu 18 parçalık eseri İstanbul Deniz Müzesi?nde sanatseverlerin ziya

Kültür ve Sanat 3.01.2018 10:07:14 0
SANATÇI NUR DİKİLATAŞ`TAN  `GÜNEŞ TUĞUMUZ OLSUN,GÖK OTAĞIMIZ` SERGİSİ

 

Konyalı DİVA Sanatçısı Nur Dikilitaş "GÜNEŞ TUĞUMUZ OLSUN,GÖK OTAĞIMIZ" isimli  16 büyük Türk Devletinin bayraklarından ve  şanlı Türk bayrağımız ile  Cumhurbaşkanlığı forsunun da olduğu  18 parçalık  eseri  İstanbul Deniz Müzesi’nde  sanatseverlerin ziyaretine açtı.

 

Konyalı Diva Sanatçısı Nur Dikilitaş'ın 3.sergisi olan   "GÜNEŞ TUĞUMUZ OLSUN,GÖK OTAĞIMIZ" isimli serginin açılışına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Metin KÜLÜNK ve Ahmet Hamdi ÇAMLI, Beşiktaş İlçe Kaymakamı Dr. Abdullah KALKAN, İstanbul Deniz Müzesi Komutanı Deniz Albay İlyas GÜLTAŞ katıldı.

 

Serginin açılış Kordelasını Ak Parti İstanbul Milletveiklleri Metin Külünk ve Ahmet Hamdi Çamlı'nın yanısıra Sanatçı Nır Dikilitaş yaptı.Açılışa İstanbullu sanatseverler de yoğun ilgi gösterdi.

 

Açılış  dolayısıyla sosyal Medya hesabından yazılı açıklama yapan DİVA sanatçısı Nur Dikilitaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

''Bayrak bir milletin bağımsızlığının sembolüdür.

 

Türk Milleti olarak Dünya tarihinin her döneminde vatanı ve bayrağı olan ayrıcalıklı bir milletiz biz.

Cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan devlet bayraklarımızı dival nakış işleme tekniği ile işleyerek İSTANBUL DENİZ MÜZESİNDE sanatseverlerin beğenilerine sunduk.

Sergimi teşrifleriyle onurlandıran,

 

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SN.METİN KÜLÜNK'E
AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SN.AHMET HAMDİ ÇAMLI 
VE İSTANBUL BEŞİKTAŞ KAYMAKAMI SN.DR.ABDULLAH KALKAN'A ,İSTANBUL DENİZ MÜZESİ KOMUTANI DEN.ALBAY İLYAS GÜLTAŞ'A, Teşekkür ediyorum.

 

Bu güzel koleksiyonu oluştururken yanımda olan canla başla emek veren kıymetli ekip arkadaşlarıma özellikle teşekkür ederim.

 

Sergime katkılarından dolayı; çok değerli sponsorum,Konyamızın değerli markası HİDROKON YÖNETİM KURULU BAŞKANI AYNI ZAMANDA KONYA SANAYİ ODASI BAŞKANI SN.MEMİŞ KÜTÜKÇÜ Beye ve ekibine Teşekkür ediyorum''Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00