ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN TUNA?YA ZİYARET

Sincan?ın altın kızları bir başarıya daha imza attı. Şair Abdurrahim Karakoç Ortaokulu Kız Futbol Takımı üst üste 2. kez kazandıkları Ankara Şampiyonluğunun mutluluğunu Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaştı.

26.06.2015 12:48:06 0
 ŞAMPİYONLARDAN  BAŞKAN TUNA?YA ZİYARET

Sincan’ın altın kızları bir başarıya daha imza attı. Şair Abdurrahim Karakoç Ortaokulu Kız Futbol Takımı üst üste 2. kez kazandıkları Ankara Şampiyonluğunun mutluluğunu Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaştı. Spora ve sporcuya verdiği destek ile tanınan Bşakan Tuna, kızları tebrik etti. Bir diğer başarı öyküsü ise bilek güreşinden geldi. Ankara 2.si olan gençler Başkan Tuna’yı ziyaret etti.

Sincanlı gençler sporda başarı öyküleri yazmaya devam ediyor. Sporun hemen her dalında çeşitli dereceler elde ederek Sincan’ı en güzel şekilde temsil eden sporcular, bu mutluluklarını Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaştı. Kupalarını da alarak Başkan Tuna’yı ziyaret eden sporcular, haklı gururlarını belediye başkanlarıyla birlikte kutladı. Şair Abdurrahim Karakoç Ortaokulu Kız Futbol Takımı üst üste 2. kez kazandıkları Ankara Şampiyonluğunu, Aktif Gençlik Kulübü ise bilek güreşindeki Ankara 2.liğini Başkan Tuna’ya anlattı. Mutlulukları gözlerinden okunan gençler, Başkan Tuna desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Sincan’ın spordaki başarısından çok mutlu olduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç Dr. Mustafa Tuna; “Sincan’dan yetenekli gençlerimizin çıkması ve bizi en iyi şekilde temsil etmeleri bizleri gerçekten çok memnun ediyor. Sporcularımıza da ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarıları ile bizleri yurt içi ve yurt dışında gururlandırmaya devam edeceklerinden kuşkum yok. Bizde Belediye olarak, sporun her dalında yeteneklerini geliştirmek isteyen gençlerimize fırsat sunmaya gayret ediyoruz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04