Şampiyonlardan ASP Elazığ İl Müdürü Suat Kenç?e Anlamlı Ziyaret

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Niğde ilinde düzenlenen yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında mücadele eden sporcular ve Teknik yöneticilerden Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç?e teşekkür ziyareti

Gündem 31.01.2018 10:21:38 0
Şampiyonlardan ASP  Elazığ  İl Müdürü Suat Kenç?e Anlamlı Ziyaret

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Niğde ilinde düzenlenen yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında mücadele eden sporcular ve Teknik yöneticilerden Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç’e teşekkür ziyareti.

 

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Niğde  ilinde düzenlenen yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında mücadele eden sporcular Gizem Özer , Gülistan Gezici Elazığ Bölgesi ve Milli Takımlar Boks Antrenörü Cemil Döndü ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç’i makamında ziyaret edip verdiği destekten  dolayı teşekkür ettiler.

 

ANTRENÖRLERDEN İL MÜDÜRÜ KENÇ'E  TEŞEKKÜR

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç; ‘’ Sporcularımız yıldız kızlar, genç kızlar ve büyükler  Türkiye Boks Şampiyonası’nda Gizem Özer şampiyon olarak altın madalya kazandı. Gülistan Gezici ise 2.oldu ve gümüş madalyanın sahibi olarak bir kez daha bizleri gururlandırdı. Sporcularımız diğer sporculara iyi bir rol model olduğunu belirten Kenç, çalışarak neler başarılabileceğini bir kez daha görüyoruz. Sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum. Elazığ da boks  alanında sporcularımızı yetiştirmek için çaba sarf eden Elazığ Bölgesi ve Milli Takımlar Boks antrenörü Cemil Döndü ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şahin Şerifoğulları’na emekleri için ayrıca teşekkür ederim.’’ dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49