SALİH BEZCİ?ANKARA?DA MARKA İKLİMİ YARATACAĞIZ?-

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Marka Festivali, Ankara Çukurambar-Liva`da basına yemekli toplantıda tanıtıldı.

1.12.2015 15:51:34 0
SALİH BEZCİ?ANKARA?DA MARKA İKLİMİ YARATACAĞIZ?-

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Marka Festivali, Ankara Çukurambar-Liva'da basına yemekli toplantıda tanıtıldı.

Çukurambar Liva’da düzenlenen yemekli  tanıtım toplantısında konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih BezciFestival, bugüne kadar Ankara'da yapılan en geniş katılımlı ve uluslararası nitelikteki marka zirvesi olacaktır” dedi.
 
Bezci, ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu’nun katkılarıyla “Güçlü Ekonomi, Büyüyen Türkiye” sloganıyla gerçekleştirilecek olan festivalin amacının Ankara’yı marka kent hedefine yaklaştırmak olduğunu da vurguladı.
 
-ANKARA’DAN KÜRESEL MARKALARIN ÇIKMASINI HEDEFLİYORUZ”
 
Ankara ekonomisinin hızla büyüdüğüne ve bölgesel liderler haline gelen güçlü firmaları bulunduğuna dikkati çeken Bezci“Bu festivalde, Ankara’nın markalarını dünyaya daha güçlü bir şekilde taşımanın yöntemlerini ele alacağız ve Ankara’yı marka kent haline getirerek hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu. Bezci, festivalin misyonunun iş dünyası ve geleceğin marka liderleri olan gençlerde, markalaşma konusunda vizyon oluşturarak Ankara’dan küresel markaların çıkmasını teşvik etmek olduğunu da sözlerine ekledi.
 
-KATILIM ÜCRETSİZ-
 
İlk yıl katılımın ücretsiz olduğunu söyleyen Bezci, festivalin özellikle şirket yöneticileri ve üniversite gençliği için paha biçilmez bir fırsat olduğunu kaydetti.
 
Markalaşmanın Türkiye’nin gelişmiş ülkeler içerisinde yer alması için en önemli koşul olduğunu belirtenBezci, “İnovasyon, Ar-Ge ve iyi fikir için farkındalık yaratmak temel hedefimizdir” diye konuştu.
 
İşletmelerin küresel ürün ve markalaşmaya her zamankinden daha fazla önem vermek zorunda olduğunu vurgulayan Bezci, “Ürünlerde zamanın koşullarına göre değişimler olabilir, ancak marka süreklilik taşıyan bir unsurdur. Bu yüzden markanın önemini çok iyi anlamamız ve dünya pazarlarında daha fazla yer edinebilmemiz için bu hususa öncelik vermemiz gerekmektedir” dedi.
 
- “ANKARA’DA MARKA İKLİMİ YARATACAĞIZ”-
 
Toplantıda konuşan ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu Başkanı Zafer Hacıosmanoğlu da dünyada söz sahibi olan marka ülkeler sınıfına girebilmek için öncelikle marka şehirler olunması gerektiğini vurguladı. Ankara’yı marka kent haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Hacıosmanoğlu, “Ankara’da ticaretin sahibi olan Ankara Ticaret Odası’na büyük görev düşüyor. Misyonumuz gereği Ankara’da marka iklimini yaratmak zorundayız. Festival yeni girişimcilere yeni ufuklar açacak” dedi.
 
Tanıtım toplantısına, ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu üyesi Ahmet Saydam Yalçın, Reklam ve Görsel İletişim Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Mustafa Altınay, ATO Halı, Mobilya, İmalat, Dekorasyon ve Satıcıları Meslek Komitesi Üyesi Ufuk Şener, Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı Fatih Cebeci ve Ankara Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Amaç Ukav katıldı.
 
-64 KONUŞMACI, 23 KONFERANS, 17 EĞİTİCİ OTURUM- 
 
Çalık Holding’in ana sponsorluğunda düzenlenecek olan festival 7 – 8 - 9 Aralık 2015 tarihlerinde ATO Congresium’da Ankaralılarla buluşacak. Festivalde, iş, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin de aralarında bulunduğu ulusal ve uluslararası 64 konuşmacı yer alacak. Festival boyunca 23 konferans ve 17 eğitici oturum gerçekleştirilecek.
 
Festivalin kendi alanında marka olmuş ünlü konuşmacıları arasında iş adamları Ahmet ÇalıkHamdi Akın, Ali Yücelen, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, Defacto’nun marka yüzü ve moda danışmanı Buse Terim, sanatçılar Ayhan Sicimoğlu, Nil Karaibrahimgil, Gökhan Türkmen, Behzat Gerçeker ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu da yer alıyor.    

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10920,06%0,19
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,03% 0,54
  • GRAM ALTIN

    2452,72% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3936,13% -1,58