SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA MARDİN'DE...

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Mardin'e gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı, Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanında karşıladı.

Mardin 23.03.2024 14:04:00 0
SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA MARDİN

Mardin Valisi ve  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Tuncay Akkoyun, Mardin'e gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı, Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanında karşıladı.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mardin  Valisi ve  Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Tuncay Akkoyun ile Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Mardin Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldılar.

 

  Bakan ,  Fahrettin Koca ,Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ve Mardin  Milletvekili Faruk Kılıç daha sonra  Kızıltepe Devlet Hastanesini ziyaret ettiler.

Görevi başındaki sağlık çalışanları ile bir araya gelen  Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca   ve  Mardin  Valisi Tuncay Akkoyun  daha sonra yatan hastalar ve yakınlarına geçmiş olsun temennilerinde bulundu.

 

Kızıltepe Devlet Hastanesinin inşaatı tamamlanan Ek Hizmet Binasında da  incelemelerde bulunan Bakanı Fahrettin Koca, Mardin   İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz'dan bilgi aldı.

 

Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca, Mardin'de tamamlanan, devam eden ve planlanan sağlık yatırımları hakkında açıklamalarda bulunarak; "Mardin’in 40 yıllık sağlık altyapı yatırımı yakın bir tarihte tamamlanmış olacak" ifadelerinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


Anahtar Kelimeler: SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN MARDİN'...
31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19