SADECE SEÇİM DÖNEMİNDE DEĞİL HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, ?Biz sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkımızın yanındayız?. Diyerek, bayram boyunca kırsal mahallelere (köylere) gerçekleştirdiği ziyaretleri bayram sonrası da hız kesmeden devam ettirdi.

Mardin 18.09.2016 10:56:32 0
SADECE SEÇİM DÖNEMİNDE DEĞİL HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Biz sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkımızın yanındayız”. Diyerek,  bayram boyunca kırsal mahallelere (köylere) gerçekleştirdiği ziyaretleri bayram sonrası da hız kesmeden devam ettirdi.

 

AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na atandığı bir yıllık süreçte defalarca kırsala inen AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar; AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak, Eski AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Murat Durgan ve yönetim kurulundan oluşan çok sayıda partililerle mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle tekrar kırsala inerek köylü vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Göreve geldiğinden beri ayırım yapılmaksızın her vatandaşa ulaşmaya çalıştıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “AK Parti olarak halkımızın her tabakasından kişilere ulaşarak selam vermek, bayramını kutlamak, sıkıntılarını gidermek başlıca amacımızdır. Bizler Mardin İl Teşkilatı olarak sadece seçimden seçime ya da zaman buldukça değil, sürekli kırsala inerek vatandaşlarımızın temel konularına önayak olmak için gayret sarfediyoruz. Bazı siyasetçilerin yaptığı gibi sadece seçim döneminde köylü kardeşlerimizin yanına gidip oy devşirmek bizlerin benimsediği siyaset tarzı değildir, olamazda”.

 

En büyük amaçlarının bölgemizin her karış toprağının verimli hale gelmesi ve har vatandaşın mutlu, huzurlu bir şekilde geleceğe umutla bakması olduğunu belirten Dündar, “Nesillerimizin önünü açmak, onlara her halükarda destek olmak ve kaliteli bir yaşamı sunmak bölgemizin kalkınması açısından da büyük önem arzetmektedir. Bölgemiz geniş bir coğrafyadan ibaret olup her türlü nebatın yetiştiği ender toprakların başında gelmektedir. AK Parti hükümetleri işte bu toprakların heba olmaması ve terör nedeniyle yok olmaya yüz tutmaması için köylülerimize ve çiftçilerimize her türlü desteği sağlamaktadır.

 

Dündar, “Körsu, Çıplak, Büyük Boğazı, Taşlıca, Ofis, Akdoğan, Köprübaşı, Demirkapı, Sandıklı, Akyazı, Günlüce, Belli, Yurtözü mahallelerine ziyaretler yaptık. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlar tarafından büyük bir takdirle karşılanmaktadır. Seçim dönemleri dışında belirli programlar dâhilinde defalarca ziyaret ettiğimiz köylüler artık üyelerimizin bile simalarını tanımakta hiç zorluk çekmiyorlar. Bu tür ziyaretlerde dertlerini, sıkıntılarını daha samimi bir şekilde bizlere aktarabiliyorlar. Bizlerde bu sorunları raporlar halinde Ankara’da çeşitli bakanlıklara taşıyıp aynı anda takibini yapıyoruz. Bizler sadece birer emanetçiyiz. Yaptığımız her işi bölge halkımızın menfaatleri çerçevesinde, Allah rızası için yapıyoruz.  Bir köylümüzün, Müslüman kardeşimizin yapacağı ufak bir hayır dua bile bizler için yeterlidir”. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19