SAADET PARTİSİNDEN ŞOK EDEN AÇIKLAMA!

Saadet Partisi Genel Merkezinden bugün yapılan yazılı açıklama,Gündeme Bomba Gibi Düştü.

Siyaset 29.04.2014 23:23:21 0
SAADET PARTİSİNDEN ŞOK EDEN AÇIKLAMA!

Saadet Partisi Genel Merkezinden bugün yapılan yazılı açıklama,Gündeme Bomba Gibi Düştü.Geçen Hafta içerisinde Ramada Otel`de düzenlenen Basın Toplantısı ile 4 Mayıs Pazar Günü yapılacak Olağan Kongrede Saadet Partisi Genel Başkanlığı adaylığını açıklayan Dr.Fatih Erbakan`a Bugün Saadet Partisi Genel Merkezi`nden yapılan yazılı açıklama ile adeta ŞOK Etkisi yaratan yazılı bir açıklama yapıldı.

Saadet Partisi Genel Merkezi bugün resmi bir açıklama yaptı. yapılan yazılı açıklamada, hafta sonu gerçekleştirilecek 5. Büyük Olağan Kongre ile ilgili olarak gerçekleştirilen geniş kapsamlı istişareler neticesinde alınan tavsiye kararları kamuoyu ile paylaşıldı.

Milli Görüş hareketinin temel esasları ve prensipleri çerçevesinde yürütülen istişareler sonucu; “ Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi’ne mevcut Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak başkanlığında ve tek liste olarak gidilmesi” noktasında tavsiye kararı alındığı belirtildi.

Parti Resmi İnternet Sitesinde yayınlanan yazılı açıklama şöyle:

“Saadet Partimizin, 4 mayıs 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek  5. Olağan kongresi ile ilgili çalışmalar partimizin yetkili kurullarınca titizlikle yürütülmüştür.

Bu çerçevede, ilk olarak Yüksek İstişare Kurulumuz,  23 Nisan 2014 Çarşamba ve 25 Nisan 2014 Cuma günü olmak üzere iki ayrı toplantı gerçekleştirmiştir.

Hemen ardından, teşkilatlarımızın görüş, öneri ve değerlendirmelerini almak üzere , 26 Nisan 2014 Cumartesi günü,  Ankara’da “İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı” yapılmıştır.

 27 Nisan 2014 Pazar günü ise Genel İdare Kurulu üyeleri, Yüksek Disiplin kurulu üyeleri  ve il sorumluları ile bir araya gelinmiştir.

Milli Görüş hareketinin temel esasları ve prensipleri gözetilerek, büyük bir hassasiyetle yürütülen  tüm bu istişareler neticesinde,  Yüksek İstişare Kurulu’muz;

- Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi’ne mevcut Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak başkanlığında ve tek liste olarak gidilmesini,

-Bu süreçte, mensuplarımızın birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımıza zarar verecek her türlü söz ve davranıştan uzak durmasını  tavsiye kararı olarak almıştır.

Camiamıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur. ``Açıklaması yapıldı.

Şimdi yapılan bu açıklamadan sonra Gözler Fatih Erbakan`ın yapacağı açıklamaya çevrilmiş durumda,Adeta Kazan Kaldıran Saadet Partisi Genel Merkez Yönetiminin ve Fatih Erbakan`ın yapacağı açıklamalar,Kamuoyu tarafından mera-kla bekleniyor.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00