SAADET T PARTİSİ ARTUKLU ADAYI NUHOĞLU OLDU

Mardin`de Saadet Partisi Artuklu ilçesi adayı Şakir Nuhoğlu oldu.Gazetemizin önceki günlerde yazdığı olay gerçekleşti ve Yapılan Görüşmelerden sonra,Saadet Partisi Artuklu İlçe Adayı olarak Şakir Nuhoğlunun 30 Mart seçimlerine girmesi kesinleşti.

Gündem 4.02.2014 09:45:12 0
SAADET T PARTİSİ  ARTUKLU ADAYI NUHOĞLU OLDU

Mardin`de Saadet Partisi Artuklu ilçesi adayı Şakir Nuhoğlu oldu.Gazetemizin önceki günlerde yazdığı olay gerçekleşti ve Yapılan Görüşmelerden sonra,Saadet Partisi Artuklu İlçe Adayı olarak Şakir NuhoğlununArtuklu İlçe Belediye Başkan adayı olarak  30 Mart seçimlerine girmesi kesinleşti.

 Artuklu haber sitesinde Günler öncesinde aldığımız istihbarata dayalı olarak haberleştirdiğimiz   Şakir Nuhoğlu`nun Sadaet Partisi Artuklu ilçesinde Belediye Başkan adayı olacağı yönündeki haberimiz Bugün gerçekleşerek kesinleşti.Bugün Öğleden sonra Mardin`de  gerçekleşen Saddet Partisi ile Şakir Nuhoğlu arasındaki  görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldığı ve  Şakir Nuhoğlu`nun   Saadet Partisi Artuklu ilçesin adayı olduğu  resmen açıklandı.

Hayırsever işadamı Mardin ili Kabala Beldesi`nin bağımsız Belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu’nun yaptıkları Mardinli vatandaşlardan olumlu Tepkiler aldı,Dara Düşen`in Dostu Nuhoğlu bugüne kadar 5 okul binası, 1 fakülte binası, 4 taziye evi, 4 bin kişilik 2 minareli cami, 1 sağlık ocağı, 350 kişilik erkek öğrenci yurdu, kız Kuran kursu ile beldenin 3 kilometrelik yolunun asfaltlanması işini kendi parasıyla yaptırdı ve bunların bir kuruşunu bile vergiden düşürmedi. 

Şakir Nuhoğlu,yaptığı açıklamada  “İnşallah Mardin için çalışacağım, inşallah yüz seneden beri Mardin’de olmayan şeyleri yapacağım. Mardin ve Kabala’yı bir numaraya çıkaracağım” dedi.

Şakir Nuhoğlu`nun Saadet Partisi`nden aday olması vatandaşlar arasında coşku ile karşılandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04