SAADET PARTİSİ ÇANKAYA İLÇE TEŞKİLATINDAN ESNAF ZİYARETLERİ

Saadet Partisi Çankaya İlçe Teşkilatı her hafta yapmış olduğu esnaf ziyaretini bu hafta da yoğun bir şekilde gerçekleştirdi

Ankara 22.11.2021 10:20:00 0
SAADET PARTİSİ ÇANKAYA İLÇE TEŞKİLATINDAN ESNAF ZİYARETLERİ

Saadet Partisi Çankaya İlçe Teşkilatı her hafta yapmış olduğu esnaf ziyaretini bu hafta da Dikmen Semtinde yoğun bir şekilde gerçekleştirdi

 

Saadet Partisi Çankaya  İlçe Başkanı İlhan Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Teşkilatı da  esnaf ziyaretine katıldı. Esnaf, durumlarının iyi olmadığını Refahyol hükümet dönemindeki Başbakan Erbakan ın uyguladığı ekonomik tedbirler ve havuz sisteminde durumlarının çok iyi olduğunu belirtti.Saadet Partisi Çankaya ilçe Başkanı İlhan Kaya, Hükümetin enflasyon  ile ilgili açıklamalarının gerçeği yansıtmadığınıifade etti.

 

Esnaf,vatandaşlar da  sattığımız mallarının parasını çok güçlüklerle ve uzun süreçte alabiliyoruz.piyasada yaşanan aşırı zamlar nedeniyle ,Malımızı yerine koymakta güçlük çekiyoruz. Çok az olan karlarımız da paralarının da  elimize geç geçmesi de zarar ettiriyor" açıklamasında bulundular.

 

Esnaf, Refahyolu ve hocayı aradıklarını ifade ederek Saadet Partisine  zaiyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.İlçe başkanı İlhan Kaya da  esnaftan sorunlarını çok yakından takip ettiklerini ve çözümün Saadet Partisinde olduğunu belirterek , yapılan ziyaretlerde ve karşılaşılan yoğun ilgiden memnun kaldıklarını ifade etti.. Mahalle esnafı, hep birlikte ve beraber çalışacağız dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA-ÇANKAYA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor