SAADET PARTİSİ ÇANKAYA İLÇE BAŞKANLIĞINA , İLÇE BAŞKANLARINDAN YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ

Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığına ,Ak Parti,Deva Partisi ve CHP Çankaya ilçe Başkanları ve beraberindeki heyetler ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara 2.02.2021 22:32:00 0
SAADET PARTİSİ ÇANKAYA İLÇE BAŞKANLIĞINA  ,  İLÇE BAŞKANLARINDAN YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ

Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığına ,Ak Parti,Deva Partisi ve CHP Çankaya ilçe Başkanları  ve beraberindeki heyetler ziyaret gerçekleştirdi.

 

Saadet Partisi Çankaya İlçe başkanlığını, bu hafta içerisinde AKP Çankaya ilçe başkanı   Mustafa HASGÜL, CHP Çankaya İlçe başkanı Fahri YILDIRIM ve DEVA partisi Çankaya ilçe başkanı Tuğba AYDIN ve beraberindeki heyetlerle ilçe teşkilatıına ziyarette bulundular. Hoş bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde ,Saadet Partisi ilçe başkanı İlhan KAYA ve yönetimi Çankaya ve ülkemiz gündemine dair fikir alışverişin de bulundul.

 

Ziyaretlerin akabinde açıklama yapan Saadet Partisi Çankaya İlçe başkanı   İlhan KAYA bu ziyaretlerin belli sıklıklarla gerçekleşmesinin faydalı olacağını ve ülkemizde oluşan kutuplaşma havasından uzak örnek bir tavır oluşturacağını ifade etti. Biz Saadet partisi olarak herkese eşit mesafede ve her kesimi kucaklamaya hazırız, yeterki bir birimizi dinleyelim ve anlamak için çaba sarf edelim. Eğer meselelere sağduyu ve aklıselimle yaklaşırsak en sıkıntılı durumları bile elbirliği ile aşarız yeterki buna inanalım.İlçe Başkanı İlhan KAYA ziyarette bulunan   ilçe başkanlarına hoş ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve en kısa zamanda iade-i  ziyarette bulunacağını ifade etti.

ARTUKLU HABR AJANSI-ANKARA/ÇANKAYA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00