SAADET PARTİSİNDEN MUHTEŞEM OLAĞAN 7. KONGRE

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu`nun tek aday olduğu Saadet Partisi 7`nci Olağan Büyük Kongresi Ankara Arena Kapalı Spor Salonu`nda yoğun katılım ile gerçekleştirildi.Saadet Partisinin adeta gövde gösterisi yaptığı olağan Kongreye partili

Siyaset 3.11.2019 20:54:40 0
SAADET PARTİSİNDEN MUHTEŞEM OLAĞAN 7. KONGRE

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun tek aday olduğu Saadet Partisi 7'nci Olağan Büyük Kongresi Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda  yoğun katılım ile gerçekleştirildi.Saadet Partisinin adeta gövde gösterisi yaptığı olağan Kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi. 

 

7'nci Olağan Kongre'nin Divan Başkanlığı'na Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Divan Başkan Yardımcısı ise Genel Merkez Denetçisi Fetullah Erbaş , Divan katipliklerine de , GİK Üyeleri Samet Sami Temel, Mustafa Balta, Bülent Kaya,   İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan,  Ordu İl Başkanı Erkan Temiz,   Malatya İl Başkanı Osman Cemali Marasalı,   Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay,   Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt ve Delege Salih Berber getirildi.

 

Ankara Arena kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen Saadet Partisi 7.olağan Kongrede yapılan seçimler sonucunda tek aday olarak katılan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu oy kullanan yaklaşık 1200 delegeden 962 delegenin oyunu alarak yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

 

Saadet Partisi 7.olağan Kongresine partililer sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı.Sabah saat 10.00'da başlaması gereken Olağan Kongreye yaklaşık bir saat gecikme ile saat 11.00'de başlandı.Divan Başkanlığının oluşmasından sonra sonra ,Tüzük değişikliği ve tüzük değişikliği için komisyon oluşturulması delegelerin oyuna sunuldu.Tüzük değişikliğinin kabulunden sonra İsrtiklal Marşı okundu.

 

Kongrede Kurucu Genel Başkan Recai Kutan, eski Genel Başkan Mustafa Kamalak, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, SP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, SP Genel Başkan Yardımcıları ve delegeler hazır bulundu. Kongreye, AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ,Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,Memursen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu,,BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Kelleci ve Rıfat Melih Aktaş, DSP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Kars, HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Şahin ve Hüseyin Yılmaz ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter ,sendika, oda ve STK temsilcileri de katıldı.

 

İstiklal Marşının Okunmasının ardından Genel Başkan Temel Karamollaoğlu kürsüye davet edilerek kongre açılış konuşmasını gerçekleştirdi.Konuşmasına başlarken Nazım Hikmet'in şiirlerini okuyan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu,"AK Parti'nin ne yazık ki Türkiye’ye verebileceği hiçbir şey kalmamıştır. Yorgundur, Türkiye’yi de yormaktadır. Bitkindir. Herkes bilmeli ki biz AK Parti’yi değil, yanlış politikalarını eleştiriyoruz. Saadet Partisi hiçbir kimsenin, hiçbir partinin hasmı veya düşmanı değildir. Biz partileri değil politikaları eleştiririz. Biz kişileri değil, zihniyetleri eleştiririz."dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 

 


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00