SAADET PARTİSİNDEN İSTİFA EDEREK AK PARTİYE GEÇTİLER

Saadet Partisi Derik İlçe Başkanı Ali Talan ve yönetim kurulu üyeleri istifa ederek, AK Parti saflarına katıldılar.

Mardin 27.12.2018 15:23:02 0
SAADET PARTİSİNDEN İSTİFA EDEREK AK PARTİYE GEÇTİLER

Saadet Partisi Derik İlçe Başkanı Ali Talan ve yönetim kurulu üyeleri istifa ederek, AK Parti saflarına katıldılar.

 

AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda Saadet Partisi Derik İlçe Başkanı Ali Talan ve Yönetim Kurulu üyeleri istifa ederek AK Parti’ye katılım sağladılar. 


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve Derik İlçe Başkanı Süleyman Karahan’ın hazır bulunduğu programda, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Ali Talan’a AK Parti rozetini takarak hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

 

Özellikle son yıllarda Derik İlçesi’ne yapılan yatırımların çok büyük önem arzettiğini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “ Derik İlçesi her anlamda ihya edilerek Şehit Kaymakamımız Sayın Muhammed Fatih Safitürk’ün anısına ve hayallerine yakışır bir hale getirilecek. Kendisini rahmetle anarken. Kıymetli ailesine ve sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum”.

 

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk şehit edildikten sonra tüm gözler Derik İlçemize çevrildi. Zaten tanınan, bilinen ilçemiz daha da anılır oldu. Ve Tüm Türkiye’de herkesin yad ettiği, saydığı bir ilçe haline geldi. Bu nedenle ister istemez 2019 yerel seçimlerinde tüm gözler özellikle Derik ilçemizin üzerinde olacak. Bu zor dönemde göreve gelen Derik kaymakamı Hakan Kafkas kardeşimizde çok önemli işlere imza attı. Çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. İş adamlarımız Derik’e yatırımlar yaparak kalkınmasına ve gelişmesine katkı sundular. Derik İlçe kırsalındaki mahallelerin hemen hemen tüm yolları sıcak asfaltla buluştu. Mahallelerimizde çok sayıda çocuk oyun alanları ve parklar yapıldı . İnşa edilen taziye evleriyle kırsal mahallelerimize büyük ölçüde rahatlamalar meydana geldi. Şu andada yapılacak olan teknopark için çalışmalar devam ediyor. Yapılan ve yapılacak tüm bu hizmetler takdire şayan niteliktedir. Derik İlçemizden yerel seçimlerde çok büyük katkılar bekliyoruz. Zaten ilk katkısını Saadet Partisi Derik İlçe Başkanı Ali Talan ve yönetiminin AK Parti saflarına katılmasıyla aldık diyebiliriz. İnşallah bunun devamını bekliyoruz. Rabbim bu birlikteliğimizi hayırlı kılsın. Ali Talan kardeşimizden desteklerini eksik etmemelerini talep ediyor ve bu birlikteliğin Derik ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00