SAADET PARTİSİ ÇANKAYA İLÇE SAHA ÇALIŞMALARINA SON HIZLA DEVAM EDİYOR

Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı saha çalışmalarına son hızla devam ediyor. Saadet partili yöneticiler vatandaşların istek, dilek ve şikayetlerini sahada dinliyor. Her an seçim olacakmış gibi çalışmalarına hızlandıran Saadet Partisi Çankaya ilçe

Siyaset 13.03.2020 09:44:44 0
SAADET PARTİSİ ÇANKAYA İLÇE SAHA ÇALIŞMALARINA SON HIZLA DEVAM EDİYOR

 

Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı  saha çalışmalarına son hızla devam ediyor. Saadet partili  yöneticiler vatandaşların istek, dilek ve şikayetlerini sahada  dinliyor. Her an seçim olacakmış gibi çalışmalarına hızlandıran Saadet Partisi Çankaya ilçe Yönetimi saha çalışmalarına hız verdi.

 

Saadet Partisi Çankaya ilçe Teşkilatdırma işleri Başkanı Abdulhakim Yıldız,Seçim İşleri Başkanı Mehmet Bağış ve ilçe Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan Heyet Çankaya ilçesine  bağlı Çukurambar Mahallesi,Çiğdem Mahallesi ve Kızılırmak Mahellesi Muhtarlıklarını ziyaretlerinin ardından vatandaşları da ziyaret ederek,istek ve şikayetlerini dinledi.

 

Saadet Partili yöneticiler kapı kapı dolaşarak görüş almaya devam ediyor.

 

Saha çalışmasıyla ilgili gazetemize bilgi veren Saadet Partisi Çankaya ilçe Başkanı İlhan Kaya , “Saadet Partisi olarak “Her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz Birlik, dirlik ve kardeşlik için Yeniden yollara düşme vakti” diyerek Saadet Partisi Çankaya ilçe teşkiatı olarak  çalışmalarımızı olanca hızıyla devam ettiriyoruz. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızın, istek, dilek ve şikayetlerini dinliyoruz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇANKAYA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 

 

 

 

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19