SAADET PARTİSİ ÇANKAYA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Saadet Partisi Çankaya ilçe Başkanı İlhan Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık`ın Twitter hesabından "Acil kan ihtiyacı" başlığıyla yaptığı videolu paylaşımdan sonra harekete geçerek,Kızlay`a Kan Bağışında bulundu

Siyaset 22.05.2020 06:13:06 0
SAADET PARTİSİ ÇANKAYA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Saadet Partisi Çankaya ilçe Başkanı İlhan Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ın Twitter hesabından "Acil kan ihtiyacı" başlığıyla yaptığı videolu paylaşımdan sonra harekete geçerek,Kızlay'a Kan Bağışında bulundu. 

 

Saadet Partisi Çankaya ilçe Başkanı İlhan Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ramazan ayında olmamıza rağmen  Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ın Kan Bağışı çağrısına uyarak,Kızılay'ın Güven Park'yta bulunan seyyar Kan Bağışı Merkezine topluca giderek Kan Bağışında bulundu.

 

Saadet Partisi Çankaya ilçe Başkanı İlhan Kaya Kan Bağışı Kampanyasına ilişkin olarak Artuklu Haber İnternet Gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

“Saadet Partisi olarak her zaman Kızılay’ın yanında ve destekçisiyiz. Dünyayı etkisi altına alan korona salgını sebebiyle Türk Kızılayı her zamankinden daha yoğun bir çalışma temposunun içerisinde bulunmaktadır. Daha öncede birçok kez Kızılay ile ortak çalışmalar gerçekleştirdik.

 

Saadet Partisi olarak Çankayalı  vatandaşlar ile birlikte yine seferber olacağız. Partimizin STK birimi tarafından kan stokları bu süreçte ciddi manada azalan ve kan bağışına acil ihtiyacı olan Kızılaya destek amaçlı bir çalışma ortaya konuldu. ‘’Kan bağışı hayat kurtarır’’ mantığıyla davranarak elinden gelen desteği verecektir. kan bağışının önemini başımıza gelmeden bilmeli ve Kızılaya destek olmalıyız. Tüm halkımızı bu kampanyaya davet ediyoruz.”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ÇANKAYA

 


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56