SAADET PARTİSİ ANKARA`DA KONGRE HEYECANI

Saadet Partisi Ankara 6.olağan Kongresi Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre Merkezinde saat 11.00`de toplandı.

Siyaset 9.04.2017 19:31:03 0
SAADET PARTİSİ ANKARA`DA KONGRE HEYECANI

Saadet  Partisi Ankara 6.olağan Kongresi Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet  Kongre Merkezinde saat 11.00'de toplandı.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katıldığı Ankara İl Başkanlığı  6.olağan Kongresine partililer yoğun ilgi gösterdi.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 6.Olağan Kongrede yaptığı konuşmasında , "Beni en çok üzen en çok şaşırtan 15 yıla yakın bir süredir iktidarda bulunmalarına rağmen bugün iktidarda bulunan arkadaşlarımızın hala 'cek, cak' ile meşgul olmaları. İçine sürüklendiğimiz bu durumdan nasıl kurtulacağımızın formülünü bize getirmiyorlar ama 'yapacağız' diyorlar. 15 yıldır yapamadıklarını bundan sonra kaç yılda yapacakları konusunda da hiçbir fikir yok. '17 Nisan'da sihirli bir değnek dokunacak bütün problemlerimiz çözülecek'...dendiğini belirten Genel Başkan,15 yılda sorunları arttırarak bu günlere getiren iktidarın mantığunı çözmek mümkün değil.Bu nasıl bir mantık?" dedi.

 Divan heyetinin seçimi, faaliyet ve hesap raporlarının okunmasıyla başlayanSaadet Partisi Ankara İl Başkanlığı olağan kongresinde konuşan , Genel Başkan Karamollaoğlu  , siyasi hayata atıldığı günden beri Saadet Partisi'nin beşinci partisi olduğunu ifade ederek, bu noktaya partililerin gösterdiği özveriyle geldiklerini belirtti.

Saadet Partisi Çankaya İlçesi Seçim İşleri  Başkanı Mehmet Bağış yaptığı açıklamada Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde yapılacağını belirterek, “İnşallah bu kongremizi, birlik ve beraberlik içinde, Milli Görüş’e yakışır bir coşku ile gerçekleştireceğiz. Çünkü üyesinden, delegesine, il başkanından genel başkanına kadar her bir ferdimiz bu davaya koltuk ile değil, yürek ile bağlıdır” dedi.

 

Saadet Partililer olarak, ezelden ebede kadar sürecek bir yolun yolcusu olduklarına vurgu yapan Mehmet Bağış , açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Yeryüzünde tek bir mazlum kalmayana kadar devam edecek olan bir davanın mensuplarıyız. Elhamdülillah.

Bu yüzden her bir mensubumuzun, tek bir gayesi vardır; Bu aziz millete hizmet etmek, hangi şart altında olursa olsun hakkın ve hakikatin yanında olmak ve böylece Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak.

Cenab-ı Allah bizleri bu istikametten ayırmasın.

Ayağımızı, bu kutlu mücadelede sabit kılsın.

1969 yılından bu zamana kadar Milli görüş hareketimizin lideri muhterem hocam Prof. dr. Necmettin Erbakan her toplantı sonrası bizleri motive etmek için Milli Görüş Yemini ettirirdi. Biz milli görüşçüler olarak yeminimize sadık kaldık dünyalık için verdiğimiz sözden dönmedik aynı heyecanı tekrar yaşamak için büyük bir heyecen ve coşku ile Kongremizi gerçekelştiriyoruz''Dedi.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da katıldığı kongrede yapılan konuşmalardan sonra Kongrede sandık başına giden 271 delege, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından kurulan sandıklarda oy kullandı. Tek listeyle seçime giren Av. Fatih Beyazıt, geçerli oyların 268'ini alarak, Saadet Partisi Ankara İl Başkanı oldu. yapılan oylama sonucunda Ankara İl Başkanlığı Yönetim ve Disiplin  Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

 

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
 
  1-Abdullah Şahan
  2-Ahmet Açıkay
  3-Ahmet Öztürk
  4-Akif Barsbay 
  5-Ali Saral
  6-Davut Açıkgöz
  7-Emre Aygünoğlu
  8-Erol Öztürk
  9-Eyüp Başaran
 10-Faruk Belci
 11-Fatih Demir
 12-Fethi Öztürk
 13-Haşim HacıAbdullahoğlu
 14-Hüseyin Recep Akekmek
 15-İmran Bozdoğan
 1 6-Mehmet Emin Erol
 1 7-Mehmet Karagülle
 1 8-Murat Sipahi
 1 9 -Mustafa Başpehlivan
 20-Mustafa Saruhan
  21-Nevzat Argun
  22-Osman Oktay
  23-Recep Acun
  24-Recep Baytaktar
  25-Salim Cücen
  26-Selçuk Aydın
  27-Seşim Aydın
  28-Serdar Tanas
  29-Siyami Bilal
  30-Şerif Akyol
  31-Taha Baykoç
  32-Yalçın Kırıcı
  33-Yusuf Karaağaç
  34-Yusuf Sunar
 
 
DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ 
 
01-Kadir Şentürk(Başkan)
02-Ali Çırak
03-Ali Rıza Dönmez
04-Hüseyin Ergün Aşar
05-Remzi Alp Dündar
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04