Ribery ve Alaba Galatasaraylı taraftarı heyecanlandırdı!

Eski Galatasaraylı Frank Ribery ve koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu her fırsatta dile getiren David Alaba geçtiğimiz günlerde ünlü menajer Ümit Akbulut ile Münih?te görüntülenince akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor 17.08.2017 08:29:00 0
Ribery ve Alaba Galatasaraylı taraftarı heyecanlandırdı!

Eski Galatasaraylı Frank Ribery ve koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu her fırsatta dile getiren David Alaba geçtiğimiz günlerde ünlü menajer Ümit Akbulut ile Münih’te görüntülenince akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Transfer sezonunun başında da Galatasaray ile adı sıkça anılan Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Frank Ribery ilerleyen yaşına ragmen Almanya şampiyonu olan takımının kadrosunda kolaylıkla fırsat buluyor. Chemnitz ile yapılan Almanya Kupası maçında Bayern’in bir gol ve bir asistini yapan Ribery’nin, 2017-2018 sezonu için Angelotti’nin planlarında yer vermeyeceği söylenmişti. Geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncı ile Münih’te buluşan ünlü menajer Ümit Akbulut’un instagram’a yüklediği video akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Pazartesi günü Kayserispor'u 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamalar ile koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen David Alaba ve ilerleyen yaşına ragmen Galatasaray’da forma şansı bulabilecek kalitede olduğunu sezon başında ispatlayan Frank Ribery’yi akıllara getirdi.

 

Ünlü Menajer Ümit Akbulut ‘un Frank Ribery ve David Alaba ile Münih’te fotoğraf paylaşması ve Ribery’nin Akbulut ile bir İbrahim Tatlıses şarkısına eşlik ettiği video görüntüleri sosyal medyada Galatasaray’lı taraftarları heyecanlandırmaya yeti. Ergün "İstanbul Atatürk Havalimanı büyük. Sürekli uçaklar iniyor. 8 Eylül'e kadar transfer devam edecek. Biz indirebildiğimiz kadar uçak indireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24