REİNA SALDIRISI KURBANI MARDİNLİ AYHAN ARIK SULTANGAZİ`DE TOPRAĞA VERİLDİ

Ortaköy?deki Reina gece kulübüne yeni yılın ilk saatlerinde uzun namlulu bir silahla giren saldırgan 39 kişiyi öldürmüş, saldırıda dördü ağır 65 kişi de yaralanmıştı.Saldırıda ilk Ölenler arasında olan Mardinli Turizmci Ayhan Arık,Sultangazi`de göz

3.01.2017 12:46:13 0
REİNA SALDIRISI KURBANI MARDİNLİ  AYHAN ARIK SULTANGAZİ`DE TOPRAĞA VERİLDİ

Ortaköy’deki  Reina   gece kulübüne  yeni yılın ilk  saatlerinde   uzun namlulu bir silahla giren saldırgan 39 kişiyi öldürmüş, saldırıda dördü ağır 65 kişi de yaralanmıştı.Saldırıda ilk Ölenler arasında olan Mardinli Turizmci Ayhan Arık,Sultangazi'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Saldırıda, Reina’ya turistleri getiren bir firmada çalışan Mardinli şoför Ayhan Arık da hayatını kaybetmişti..Ayhan  Arık, kapıda güvenliği sağlayan, ilk ateşte yaşamını yitiren polis memuru Burak Yıldız’la  kapı önünde sohbet ederken saldırgan tarafından başından vurularak şehit edilmişti.

 

Arık’ın cenazesi Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na getirilerek otopsi yapılmış ve daha sonra da cenazesi adli tıpta yakınları tarafından teslim alınmıştı.

 

Arık’ın Türk bayrağına sarılı  tabutu Küçükköy Merkez Camii’nde cenaze törenine getirildi. Ulaş ve Anıl isimli iki oğlu Arık’ın tabutu başında gözyaşı dökerek babalarının tabutuna sarılarak son yolculuğuna uğurladılar.

 

Mardinli vatandaşların da katıldığı Cenaze töreninde  taziyeleri Ayhan  Arık’ın babası Davut Arık, eşi Özlem Arık ile  kardeşi Faruk Arık kabul etti. Ayhan Arık, kılınan cenaze namazının ardından Yeşilyayla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,30% 0,20
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2408,93% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00