RAMAZAN`IN İLK GÜNÜ MARDİN`DE 3 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kentte Ramazan Ayı?nı en güzel şekilde vatandaşlarla geçirmek için düzenledikleri iftara Mardin halkının yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Yaman, ?Huzurun kentimize kattığı olumlu hav

Mardin 28.05.2017 17:30:04 0
 RAMAZAN`IN İLK GÜNÜ  MARDİN`DE 3 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kentte Ramazan Ayı’nı en güzel şekilde vatandaşlarla geçirmek için düzenledikleri iftara Mardin halkının yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Yaman, “Huzurun kentimize kattığı olumlu hava manevi günlerimizde de devam ediyor” şeklinde konuştu.

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı nedeniyle düzenlediği iftar programlarının ilkini gerçekleştirdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda düzenlenen iftar organizasyonuna 3 bin civarında vatandaş katıldı. Programa Mardin Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın yanı sıra protokol üyeleri, sivil topum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ilk iftar programına yediden yetmişe katılan Mardinliler, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini hep birlikte yaşadı.

 

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesinin Ramazan Ayı nedeniyle düzenlediği iftar programlarının ilkini gerçekleştirdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda düzenlenen iftar organizasyonuna 3 bin civarında vatandaş katılarak iftarlarını açtı. Programa Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ve Mardin Müftümüz İsmail Çiçek, yanı sıra protokol üyeleri, sivil topum kuruluşları temsilcileri de katıldı.

 

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, kentte Ramazan Ayı’nı en güzel şekilde vatandaşlarla geçirmek için düzenledikleri iftara Mardin halkının yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

 

Yaman, “Huzurun kentimize kattığı olumlu hava manevi günlerimizde de devam ediyor. Vatandaşlarımızla bir arada olmak ve Ramazan Ayının manevi atmosferini hep birlikte yaşamaktan dolayı mutluyuz. İlimizde Ramazan Ayını en güzel şekilde yaşamak için Valiliğimiz ve Belediyemiz ile birlikte iftar organizasyonları düzenledik. Her gün 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda vatandaşlarımız ile buluşmak için yaptığımız iftarların ilkini bugün yaptık” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07