PTT GENEL MÜDÜRÜ BOZGEYİK ;`HER ALANDA HIZLA BÜYÜYORUZ`

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, hizmeti vatandaşın ayağına götürmeyi temel prensip olarak benimsediklerini belirterek, ?Esnafımızın, çalışanımızın, sanayicimizin, öğrencimizin, yaşlımızın, gencimizin, kimin neye ihtiyacı varsa o, PTT?sinde var. ePttAV

7.10.2017 19:32:53 0
PTT GENEL MÜDÜRÜ  BOZGEYİK ;`HER ALANDA HIZLA BÜYÜYORUZ`

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), 2017 yılının ilk üç çeyreğindeki faaliyetlerini değerlendirmek üzere Nevşehir’de Yönetim Toplantısı düzenliyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT A.Ş. Yönetim Toplantısı’nın açılışına telekonferans yöntemiyle katılarak önemli değerlendirmelerde bulundu. PTT A.Ş.’nin 176 yıldır ülkemiz insanına hizmet verdiğini belirten Bakan Arslan, “Yönetim Toplantısı’nda arkadaşlarımız PTT’nin bugüne kadar yaptığı çalışmaları, bundan sonra yapmayı hedeflediklerini değerlendirecekler. Eminim, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde de PTT’mizin ortaya koyduğu çalışmaların sonuçları, istatistikleri güzel olacaktır. Bundan çok daha önemlisi, yılın kalan kısmında da başarı çıtamızı çok daha yukarı taşımak” dedi. Bakan Arslan, PTT işyerlerinde vatandaşların sıcak bir şekilde karşılanması ve onlara güler yüzle hizmet verilmesini çok önemsediğini vurgulayarak, “İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da PTT sayesinde insanlarımızın yaşamları kolaylaşacak, uzaklar yakın olacak” diye konuştu. Bakan Ahmet Arslan, bütün çalışma arkadaşlarına kolaylık ve başarı dilediğini ifade etti.

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik ise PTT A.Ş.’nin büyük bir değişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek, “Her faaliyet alanıyla ilgili bir başarı hikayesi yazılıyor” dedi. Postadan kargoya, elektronik ticaretten bankacılığa her alanda atılım yapıldığını kaydeden Bozgeyik, “Değişim ve dönüşüm projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşımızın memnuniyetini artırmak, hizmetlerimizin kalitesini daha da yükseltmek için gece gündüz gayret ediyoruz” diye konuştu. “Bir taraftan mevcut işlerimizi daha ileriye götürüyoruz, bir taraftan da yeni PTT’nin inşasının kodlarını yazıyoruz. Şirketimizi her gün çok daha farklı boyutlara taşıyoruz” değerlendirmesinde bulunan Kenan Bozgeyik, PTT A.Ş.’nin büyümesi noktasında Hükümet’in büyük bir katkı ve destek verdiğini vurguladı.

“HER ALANDA HIZLA BÜYÜYORUZ”

Genel Müdür Bozgeyik, hizmeti vatandaşın ayağına götürmeyi temel prensip olarak benimsediklerini belirterek, “Esnafımızın, çalışanımızın, sanayicimizin, öğrencimizin, yaşlımızın, gencimizin, kimin neye ihtiyacı varsa o, PTT’sinde var. ePttAVM’miz, bankamız, kargomuz var, kim neyi istiyorsa eksik olanları da yapmak bizim vazifemiz” dedi. Faaliyetlerini bir dünya markası olma hedefiyle yürüttüklerine işaret eden Kenan Bozgeyik, “Eğer Çin’in Alibaba’sı, Amerika Birleşik Devletleri’nin Amazon’u varsa Türkiye’nin de PTT Anonim Şirketi var. Ve bu şirket, büyük bir atılım, büyük bir hamle içerisinde” ifadelerini kullandı.

 

Genel Müdür Kenan Bozgeyik, PTT A.Ş.’nin faaliyet alanlarındaki atılımlarla ilgili bilgiler aktararak, “E-ticaret konusunda son bir yıl içinde sadece dokuz aydaki büyümemiz yüzde 300’ün üzerinde. Kargoda çok hızlı bir büyüme sürecindeyiz. Bankacılık alanında PTT’nin tarihine altın harflerle yazılacak çalışmaların altyapıları tamamlanma noktasına geldi. PTT bugün teknolojiyi en iyi şekilde kullanmakta. İnşallah, yakın zamanda teknoloji alanındaki birçok projemiz devreye girecek. Yeni istihdam şekilleriyle Şirketimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.

 

“DÜNYANIN GIPTAYLA İZLEDİĞİ BİR PTT VAR”

 

Genel Müdür Bozgeyik konuşmasında PTT A.Ş.’nin uluslararası alandaki başarılarına da değinerek, “Bugün bütün dünyanın gıptayla izlediği bir PTT var” dedi. Küresel posta sektöründe PTT A.Ş.’nin güçlü ve karar alıcı bir konumda olduğuna işaret eden Kenan Bozgeyik, “Her gün uluslararası bir başarımızın haberini alıyoruz. Bu başarıları ülkemize kazandırmak bizlere gurur veriyor” diye konuştu.

 

Kenan Bozgeyik, Nevşehir’de Yönetim Toplantısı’nın yanı sıra 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali’nin yapılacağını ifade ederek, PTT A.Ş.’nin spor alanındaki başarıları ile Millî Takım sponsorluklarına da değindi. Genel Müdür Bozgeyik, PTT A.Ş.’nin faaliyet alanlarında elde edilen başarılar dolayısıyla çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

PTT A.Ş. Yönetim Toplantısı’nın açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş da katıldı. Vali Aktaş, Nevşehir’de alınacak kararların “Kapadokya Kriterleri” olarak PTT literatürüne girmesini ve toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-NEVŞEHİR


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90