PRV GRUP?TA KURUMSALLIĞIN BİRİNCİ ÖNCELİĞİ İNSAN

Mersin?de gıda, iş güvenliği, çevre danışmanlığı, sigorta ve gemicilik alanında hizmet veren PRV Group?ta kurumsallığın birinci önceliği insan. PRV Group Yönetim Kurulu Başkanı Berdan Doğan insana yatırım yapınca sorun yaşanmayacağına inanıyor. Şİ

16.03.2017 15:55:52 0
PRV GRUP?TA KURUMSALLIĞIN BİRİNCİ ÖNCELİĞİ İNSAN

Mersin’de gıda, iş güvenliği, çevre danışmanlığı, sigorta ve gemicilik alanında hizmet veren PRV Group’ta kurumsallığın birinci önceliği insan. PRV Group Yönetim Kurulu Başkanı Berdan Doğan insana yatırım yapınca sorun yaşanmayacağına inanıyor. Daha çok bilgiyayar, daha cok masa değil; daha kaliteli insan” bilinciyle hareket eden Doğan “Doğru insan, çünkü; insan doğru ise sonucu doğru olur” ifadelerini kullanıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Berdan Doğan, PRV Group’un  25 yıllık bir şirket olduğunu belirtti. Gıda sektöründe 2 firmalarının olduğunu anlatan Doğan, Forum Alışveriş Merkezi’ndeki Pizza Hause ve Metropol’ün altındaki Cadde Zeytinli’nin kendilerine ait olduğunu kaydetti. İtalyan Restaurant’ı olan Pizza Hause’un adının pizza olduğunu ifade eden Doğan, ancak pizza’nın dışında bir sürü menülerimiz var.  Cadde Zeytinli’de ise başta tantuni olmak üzere sulu yemeklerin çıktığı bir Türk Restaurant’ı” diye konuştu.

“MERSİN’DE TSE BELGEYİ YANGIN UYGULAMASI OLAN TEK FİRMA”

Mersin’de iş güvenliği şirketlerinin de bulunduğunu anlatan Doğan “Mersin’de TSE Belgeli tek yangın uygulaması olan bir firma. İş güvenliği anlamında Mersin’in en büyük firmalarının çoğuna danışmanlık yaptık. Bu firmamızda aynı zamanda mesleki yeterlilik, hijyen, ilk yardım eğitimleri veriyoruz. İlk yardım eğitim belgemiz var” ifadelerini kullandı.

“TSE BELGELİ ÇEVRE DANIŞMANLIK FİRMASI”

Çevre danışmanlık şirketlerininde bulunduğunu anlatan PRV Group Yönetim Kurulu Başkanı Berdan Doğan “Bu şirketimizde de TSE belgeli. Bütün atıkları olan firmaların çevre danışmanı olması zorunludur. Biz bunlara danışmanlık anlamında hizmet veriyoruz. Deneyimli bir kadromuz var” dedi.

“24 YILLIK SİGORTA ŞİRKETİYİZ”

Sigorta şirketleri’nin 24 yıllık bir şirket olduğunu vurgulayan Doğan “Şu anda 6 tane şirketin önceliği var ama müşterimize teklif verirken sadece 6 şirket değil müşterinin profiline, aracına iş yerine uygun en az 10 tane teklif hazırlayıp hangisinin uygun olduğunu söylüyoruz. Sadece rakamsal olarak çalışıyoruz. Sigorta şirketimizin Silifke’de 3 tane şubesi var” şeklinde konuştu.

“DENİZCİLİK EĞİTİMİ VERİYORUZ”

Doğan, PRV Group olarak Denizcilik eğitimi de verdiklerini anlatarak “Bu denizcilik eğitimi; gemide çalışmak için gemi adamlığında zorunlu eğitimler. Bu nedir diye sorarsanız gemide çalışmak isteyenlerin bu eğitime katılıp gemici belgesi alması gerekiyor. Ayrıca gemide çalışanlar da kimyasal, tanker, roro gibi yük eğitimleri alması lazım. Biz onların eğitimi veriyoruz. Taşucu limanının klavuzluğunu biz yapıyoruz. Taşucu limanına yanaşan gemilerin yanaşma ve kalkmasında kılavuzluğu biz yapıyoruz.”

ÖNCELİĞİMİZ İŞİMİZİ DOĞRU YAPMAK

Önceliklerinin işlerini doğru yapmak olduğunu vurgulayan Doğan şöyle devam etti: “Müşterimizin sorun yaşamaması bizim için çok önemli. Sigorta yapıyorsunuz ama karşınızdakinin sorun yaşamaması çok önemli. Müşteri, acaba! diyerek korkmaması lazım. Kişiye özel bir durum olmadığı takdirde biz

verebildiğimiz tüm teminatları veriyoruz.. Biz işimi tam yapıyoruz ki daha sonra sorun yaşamayalım. Biz her zaman takdir odaklı çalışıyoruz. Kurumsallığın birinci kökeninin insan olduğunu  biliyoruz. Bu nedenle insana yatırım yapıyoruz. İnsana yatırım yapınca sorun yaşanmıyor. Daha çok bilgiyayar, daha cok masa değil; daha kaliteli insan, daha doğru insan. Çünkü insan doğru ise sonucu doğru olur.”

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07