Porland Binlerce Ürün Çeşidi ile Ideal Homex Fuarında!

Porselende dünya markası olan Porland, üretimini Bilecik tesislerinde gerçekleştirdiği porselen ürünlerinin yanı sıra yaşam alanları için sunduğu binlerce çeşit ürünü ile Ideal Homex?te yerli ve yabancı ziyaretçileriyle buluştu.

1.04.2016 17:18:36 0
Porland Binlerce Ürün Çeşidi ile Ideal Homex Fuarında!

Porselende dünya markası olan Porland, üretimini Bilecik tesislerinde gerçekleştirdiği porselen ürünlerinin yanı sıra yaşam alanları için sunduğu binlerce çeşit ürünü ile Ideal Homex’te yerli ve yabancı ziyaretçileriyle buluştu.

31 Mart  -  4 Nisan tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi 2. Salon A20 standında hem ev hem de profesyonel kullanıcıları ağırlayan Porland,  özgün ve modern çizgileri ile yeni sezon ürünlerini Şef Rafet İnce ve ekibinin Porland standına özel hazırladığı taze lezzetler ile tanıttı.

‘’Rafet İnce Show’’ bölümünde pratik bilgiler ve ayrıcalıklı sunum önerileri, Porland’ın farklı mutfak ihtiyaçlarına uygun farklı çözümleri ile paylaşılırken büyük beğeni topladı.

Ev kullanıcıları ve horeca kesimi olmak üzere iki ana kategoride ürün grubuna sahip olan Porland’ın ev kesimi kullanıcılar için tasarladığı 2016 yılı özel serileri; Seasons, Soft Pop, Tree Fish, Marie Antoinette ve birbirinden özel tasarımlı Bone porselen yemek ve kahvaltı takımları bu fuarda görücüye çıkan ürünler arasındaydı.

Porland’ın % 100 sert porselen ve kendi reçetesi ile dünya porselen literatürüne kazandırdığı Aluminalı porselen (Alumilite) olarak ürettiği ürünler büyük bir tasarım ekibi ile sanatı sofraya taşıyacak şekilde hazırlanıyor. Ev kesimine yönelik ürünler arasında masaüstü ürünlerin dışında hazırlık aşamasında kullanılan ürünler, pişirim ürünleri, servis ürünleri, dekoratif ve hediyelik ürünler, banyo ürünleri ve aksesuarlar yer alıyor.

Porland, porselenin yanı sıra cam ürünlerde Fiamma, çelik ürünlerde Festino ve mutfak araç gereçleri ile tekstil grubu ürünlerde Porland Style markaları ile Ideal Homex Fuarı’nda 4 Nisan’a kadar ziyaretçileri ile buluşmaya devam edecek

 

ARTUKLU HABER AJANSI


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,30% 0,20
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2408,93% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00