Polislerden Bartın `ın Tanıtımına Destek

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak okuyucuların beğenisine sunulan dergi içerisinde Bartın ?ın tanıtımına da yer verilmesi takdi

Turizm 15.01.2016 15:02:21 0
Polislerden Bartın `ın Tanıtımına Destek

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri  tarafından  hazırlanarak okuyucuların beğenisine sunulan dergi içerisinde Bartın ‘ın tanıtımına da yer verilmesi takdirle karşılandı.

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri  tarafından hazırlanarak  Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülen  Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında bir dergi hazırlanmıştı. 1000 adet olarak hazırlanan dergi okuyucuların beğenisine sunulurken, Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından ilk kez bir derginin hazırlandığı öğrenildi.

Bartın ‘ın sevilen ve başarılı Valisi Sayın Seyfettin AZİZOĞLU ‘nun ve Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU ‘nun yazılarının yanı sıra Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri  tarafından hazırlanarak yürütülen projelerin tanıtımına ait yazılarında içeriğinde bulunduğu dergi kapak dahil 24 sayfadan oluşuyor. Dergi içerisinde Bartın ‘ın tanıtımına da yer verilmesi takdirle karşılanıyor. Zira dergi sadece Bartın İlinde ikamet eden vatandaşlara değil, 81 ilin tamamına gönderilerek Bartın ‘ın tanıtımına destek veriyor.

Bilindiği gibi “Kuzeyin İncileri”  isimli proje Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanarak ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti.

Bartın İlimiz ve İlçelerinde Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yürütülen projenin yürütücü ortakları arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bulunuyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35