Polis ve Askerlerden Geleceğe Yatırım

Bartın ?ın köklü ve seçkin okulları arasında bulunan Terkehalillerİlkokulu öğrencilerine polis amcaları ve asker ağabeyleri kitap hediye ederlerken geleceğe de yatırım yapmış oldular.

Türk Dünyasından Haberler 9.11.2015 23:52:09 0
Polis ve Askerlerden Geleceğe Yatırım

Bartın ‘ın köklü ve seçkin okulları arasında bulunan Terkehalillerİlkokulu öğrencilerine polis amcaları ve asker ağabeyleri kitap hediye ederlerken geleceğe de yatırım yapmış oldular.

 

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan “Kuzeyin İncileri” isimli proje etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Söz konusu proje etkinlikleri kapsamında 2500 İlköğretim Okulu Öğrencisine hediye edilmek üzere100 Temel Eser arasından seçilen toplam 2500 adet kitap temin edilerek, kitapların  öğrencilere hediye edilmesine başlanmıştı. Kitaplar son olarak Bartın ‘ın  köklü ve seçkin okulları arasında gösterilen Gürgenpınarı  İlköğretim Okulu öğrencilerine takdim edildi.

Kitaplar düzenlenen etkinlikte Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ve Bartın Alay Komutanlığı görevlileri tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine takdim edilirken, polis ve askerler geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yatırım yapmış oldular.

Kitapları alan ilköğretim okulu öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okunurken, polis amca ve asker ağabeylerine boş zamanlarında kitap okuyarak değerlendireceklerine dair söz verdiler. Ayrıca “Kuzeyin İncileri” isimli proje etkinlikleri kapsamında özel olarak hazırlanan kitap ayıraçları da etkinlikte öğrencilere hediye edildi.

Bilindiği gibi Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanan “Kuzeyin İncileri”  isimli proje ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti. Bartın ilimizde Bartın Valilik Makamının izni ile Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülecek olan “Kuzeyin İncileri” isimli proje kapsamında birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Gerçekleştirilecek olan etkinlikler arasında Satranç Kursu ve Turnuvası, Çanakkale Şehitliği ve İstanbul Gezisi, Uçurtma Şenliği, Piknik Etkinliği ve Sinema Gösterimi gibi etkinliklerin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

 

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19