Polis Amcalardan Miniklere Hediye

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen etkinlikler kapsamında Şiremir Çavuş İlkokulu öğrencisi minikler ziyaret edilerek kendilerini toplar hediye edildi.

Polisiye Haberler 28.04.2017 16:50:29 0
Polis Amcalardan Miniklere Hediye

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen  etkinlikler kapsamında Şiremir Çavuş İlkokulu öğrencisi minikler ziyaret edilerek kendilerini toplar hediye edildi.

 

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ‘nün il merkezi ve ilçelerinde yürüttüğü etkinlikler aralıksız olarak devam ediyor. Söz konusu etkinlikler kapsamında hazırlanan birbirinden farklı projelerin yürütülmesine  biryandan devam edilirken, diğer yandan da vatandaş polis işbirliğinin her geçen gün daha da geliştirildiği gözlerden kaçmıyor.  Yürütülen bu anlamlı faaliyetlerden birisi de anaokullarına düzenlenen ziyaretler.

 

     Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri son olarak Bartın‘ın seçkin anaokulları arasında bulunan Şiremir Çavuş İlkokulu Anaokulu ‘nda eğitim ve öğretimlerini tamamlamakta olan minik öğrencileri ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer YILMAZ miniklerin sorularını cevaplayıp kendilerine çeşitli konularda bilgiler verdi. Ziyaret esnasında minik öğrencilere polis amcaları toplar hediye ederlerken, polis amcalarının hediye ettikleri topları alan çocuklar  büyük bir coşku yaşadılar. Okul idareci ve öğretmenlerinin de yaşanan coşkuya ortak oldukları gözlenirken, minik öğrencilerin bir  çoğunun  polislik mesleğini ileride kendilerine meslek seçmek istedikleri öğrenildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00