Polis Amcalardan Minik Öğrencilere Ziyaret

Bartın ?ın Kozcağız İlçesi Bakraçboz Köyü İlkokulu ?nu ziyaret eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri öğrencilere kek ve meyve suyu ikram edip özel olarak hazırlatılan blok not defterlerini hediye ettiler.

Polisiye Haberler 13.02.2016 14:35:28 0
Polis Amcalardan Minik Öğrencilere Ziyaret

Bartın ‘ın Kozcağız İlçesi Bakraçboz Köyü İlkokulu ‘nu ziyaret eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri öğrencilere kek ve  meyve suyu ikram edip özel olarak hazırlatılan blok not defterlerini hediye ettiler.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde ‘’Polis Dostunuz, Arkadaşınızdır.’’ fikri doğrultusunda Vatandaş –Polis İşbirliğinin en üst seviyelere taşınması için sürdürdüğü çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Bu bağlamda Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri Bartın ‘ın Kozcağız İlçesi Bakraçboz Köyü İlkokulu ‘nu ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz  Bartın Valisi Sayın Seyfettin Azizoğlu,  Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu  ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Tekin Aktemur ‘un iyi dileklerini iletti. Ziyarette “Geleceğiniz, Geleceğimizdir,” sloganıyla psiko sosyal model örnek alınarak yürütülen ‘’Kuzey ‘in İncileri’’ isimli proje etkinlikleri hakkında  bilgiler verdi. Öğrencilerle sohbet edip öğrencilerin sorularını da cevaplayan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri kendilerine kek ve  meyve suyu ikram edip özel olarak hazırlatılan blok not defterlerini hediye ettiler.

Öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, birçok öğrencinin ileride meslek olarak kendilerine polislik ve askerlik mesleklerini seçmek istedikleri öğrenildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19