Polis Amcalardan,Aydede Anaokulu `na Ziyaret

Aydede Anaokulu `nu ziyaret eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri minik öğrencilere özel olarak hazırlattıkları blok not defterlerinin yanı sıra meyve suları ve balonlar hediye ettiler.

Türk Dünyasından Haberler 2.02.2016 11:15:02 0
Polis Amcalardan,Aydede Anaokulu `na  Ziyaret

Aydede  Anaokulu 'nu ziyaret eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri minik öğrencilere özel olarak hazırlattıkları  blok not defterlerinin yanı sıra meyve suları ve balonlar hediye  ettiler.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde ‘’Polis Dostunuz, Arkadaşınızdır.’’ fikri doğrultusunda Vatandaş –Polis İşbirliğinin en üst seviyelere taşınması için sürdürdüğü çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Bu bağlamda Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri Bartın ‘ın seçkin anaokulları arasında gösterilen Aydede Anaokulu ‘nu da  ziyaret etmeyi unutmadılar.

Ziyaret esnasında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz Bartın Valisi Sayın Seyfettin Azizoğlu ve  Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu  ‘nun iyi dileklerini okul idareci, öğretmen ve öğrencilerine iletti. Minik öğrencilerin sorularını da cevapsız bırakmayan polis amcaları kendilerine  özel olarak hazırlattıkları  blok not defterlerinin yanı sıra meyve suları ve balonlar takdim ettiler.

Ziyarette “Geleceğiniz, Geleceğimizdir,” sloganıyla psiko sosyal model örnek alınarak yürütülen ‘’Kuzey ‘in İncileri’’ isimli proje etkinlikleri hakkında da okul idareci ve öğretmenlere  bilgiler verildi.Minik öğrenciler polis amcalarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadılar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19