Polatlı Haymanalılar Derneği tarafından burs verilecek

Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Bilal Üstün, öğrencilere verilmesi planlanan burslar ile ilgili bir açıklama yaptı.

2.10.2016 21:31:20 0
Polatlı Haymanalılar Derneği tarafından burs verilecek

Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Bilal Üstün, öğrencilere verilmesi planlanan burslar ile ilgili bir açıklama yaptı. 
Her eğitim ve öğretim döneminde öğrencilere burs veren Polatlı Haymanalılar Derneği, bu dönem burs verilecek öğrenciler ile ilgili daha detaylı araştırma yapacak.  Polatlı  Haymanalılar Derneği Başkanı  Bilal Üstün burs ile ilgili açıklamasında, “Burs vermeye devam ettiğimiz öğrencileri n bursları devam ediyor. Yeni burs başvurularımız yakın zamanda başlayacak.” Dedi.
Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Bilal Üstün konu ile ilgili açıklamasında, “Derneğimiz her eğitim öğretim döneminde olduğu gibi,  bu sene de burs vermeye devam ediyor. Tabi ki bu bursları verirken bizlere Polatlılı ve Haymanalı iş adamlarımızın katkıları ve desteği oluyor. 15 Temmuz FETÖ’cu hainlerin darbe girişiminden sonra, derneğimiz üzerinden burs vermek isteyen hayır sever iş adamlarımızda daha dikkatli olmaya özen gösteriyor. Derneğimizin burs verdiği tüm öğrencilerimizin bu hain yapı ile ilgisi olmadığı söylemek istiyorum. “ ifadelerini kullandı. 

Bu sene burs konusunda daha hassas olduklarını vurgulayan Üstün, "Geçen yıl burs verdiğimiz öğrencilere, bu sene de olduğu gibi, elimizden geldiği kadarıyla burs vermeye devam edeceğiz. Tabi yeni başvuruları da değerlendiriyoruz. Bizim aracılığımızla burs veren hayır sever iş adamlarımız, bu sene biraz daha hassas ve düşünceli davranıyorlar. Bizler şunu belirtmek istiyoruz. Burs verdiğimiz tüm öğrenci kardeşlerimizin bizim için başarıları önemli, bizler onların eğitim ve öğretimini bir aileleri gibi takip edeceğiz. Olası bir sıkıntılarını gördüğümüz an burslarımızı keseceğiz. "

İhtiyac sahibi öğrencilere burs vermek için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Üstün, "Dernek olarak herkese yardımcı olmak istiyoruz. Ancak biz gerçekten ihtiyacı olan ailelerimizin çocuklarına ulaşmaya çalışıyoruz. Polatlı ilçemizde olan, Sivil Toplum Kuruluşlarının da eğitim konusunda bizim kadar duyarlı olduğunu biliyorum. Ve onların da bizim ulaşamadığımız gücümüzün yetmediği öğrenci kardeşlerimize ulaşarak destek olacağını düşünüyorum."

Öte yandan Polatlı Haymanalılar Derneği Başkanı Bilal Üstün, sözlerinin devamında hayır sever iş adamlarına yönelik açıklamasında, "Haymanalı ve Polatlılı iş adamlarımızın bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Bizlerin ve burs veren diğer derneklerin aracılığıyla başarılı öğrenci kardeşlerimizin okumasına vesile olsunlar." dedi. 

Burs verdikleri öğrencilerin başarılarını gördüklerini ve mutlu olduklarını da söyleyen Üstün, "Burs verdiğimiz bir çok öğrenci şuanda gerçekten başarıya açık bir şekilde yollarına devam etmektedirler, biz bu kardeşlerimizin başarısıyla mutlu oluyoruz. Bir nebze de onların eğitimine katkı sunuyoruz." dedi.


 


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:RÜZGAR KABASAKAL


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00