POLATLI KÖYLERİNE ASFALT ÇALIŞMASI

Polatlı ve mahallelerinin Büyükşehir`e bağlanmasından sonra yapılan hizmetlerde büyük bir değişim devam ediyor.

30.04.2015 20:52:20 0
POLATLI KÖYLERİNE  ASFALT ÇALIŞMASI
 
Polatlı ve mahallelerinin Büyükşehir'e bağlanmasından sonra yapılan hizmetlerde büyük bir değişim devam ediyor. 
 
Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Asfalt ve yol ekipleri tarafından mahalle içlerine ve mahalle yollarına sıcak asfalt atmaya devam ediyor. Daha önce Karapınar, Uzunbey Yüzükbaşı, Sinanlı ve Özyurt mahallelerini sıcak asfalt ile tanıştıran Büyükşehir, Polatlı'da fark yaratmaya da devam ediyor. Bugün Macun Mahallesinde, mahalle içi ve mahalle yollarına sıcak asfalt atılmaya başlandı. Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Av. Gazi Karaoğlu, İlyas Kara, Mustafa Hakbilir ve T. Alper Irak birlikte Macun mahallesine giderek, yapılan çalışmaları yerinde izledi. 
 
Mahalle statüsü kazanan köylerin sıcak asfalta kavuştuğunu ve bunun şimdi ki ayağının Macun Mahallesi olduğunu belirtten, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İlyas Kara, "Biliyorsunuz, yapılan yeni yasa ile köylerimiz mahalle statüsüne geçti. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından da, sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden 7/24 devam ediyor. Ankara’yı modern cadde ve bulvarla donatan Büyükşehir Belediyesi, yeni katılan ilçe ve köy yollarını da Başkente yakışır hale getirmek için gece gündüz asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bugün de bu çalışmaları Macun mahallemizde yürüten, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Asfalt ve yol ekiplerinin çalışmalarına bir göz atmak ve mahallemiz sakinlerinin sıkıntılarını dinlemek için geldik. Macun Mahallemizin iç yollarına ve Eskişehir bağlantı yoluna da sıcak asfalt atıldı." dedi. 
 
Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İlyas Kara ayrıca, gerçekleştirilen çalışmalarla trafik emniyet ve sürüş konforunun sağlandığını bildirdi.
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA /POLATLI
HABER:RÜZGAR  KABASAKAL

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04