POLATLI ASKERİYE CAMİ`NDE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİDİ ŞERİF OKUTULACAK

Ak Parti Polatlı İlçe Teşkilatı, partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle 14 Ağustos Cuma ( Yarın) Polatlı Askeriye Cami`nde Cuma Namazından önce aziz şehitlerin ruhu için Mevlidi Şerif okutacak.

13.08.2015 14:43:58 0
POLATLI ASKERİYE CAMİ`NDE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİDİ ŞERİF OKUTULACAK
 
Ak Parti Polatlı İlçe Teşkilatı, partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle 14 Ağustos Cuma ( Yarın) Polatlı Askeriye Cami'nde Cuma Namazından önce aziz şehitlerin ruhu için Mevlidi Şerif okutacak. 
 
Ak Parti Polatlı İlçe Teşkilatı, partinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle 14 Ağustos Cuma ( Yarın) Polatlı Askeriye Cami'nde Cuma Namazından önce aziz şehitlerin ruhu için Mevlidi Şerif okutacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı AK Parti İl Başkanı Av. Gazi Karaoğlu, “Bilindiği gibi AK Parti 14 Ağustos 2001 tarihinde kurularak bütün yurtta teşkilatlanmasını yaparak tabelalarını asmıştır.
 
Milletimize hizmetkar olmak için yola çıkan AK Parti aziz milletimizin verdiği büyük destekle 14.yılına gelmiştir. Bu vesileyle kuruluş yıl dönümü münasebetiyle aziz şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutulacaktır. Mevlide tüm halkımızı davet ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
 
Ak Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir ise yaptığı açıklama da, "Son günlerde ülkemizde çok acı olaylar yaşanmakta. 32 insanımız katledildi. Allahtan rahmet diliyorum. Emniyet görevlilerimize haince, alçakça pusu kurularak eylemler yapılmakta, gencecik polislerimiz şehit edilmekte. Askerlerimiz haince öldürülmekte, halkımıza metanet diliyorum. Büyük bir ülkeyiz. Bunları da atlatacağız. Bu sebep ile tüm aziz şehitlerimiz için Askeri Cami'nde Cuma Namazından önce bir Mevlidi Şerif okutacağız. Ben tekrar bütün milletimizin başı sağ olsun diyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum” dedi.
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATLI
HABER:RÜZGAR KABASAKAL

19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07