PLASTİK CERRAHİDEKİ GELİŞMELER MEME ESTETİĞİNİ PATLATTI

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Hasan Kütükoğlu, yapısal olarak çok küçük ya da çok büyük meme yapılarının çoğu zaman rahatsızlık verdiğini belirterek, kişinin istediği kıyafeti giymekte zorlanması,

Sağlık 17.03.2017 19:26:16 0
PLASTİK CERRAHİDEKİ GELİŞMELER MEME ESTETİĞİNİ  PATLATTI

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Hasan Kütükoğlu, yapısal olarak çok küçük ya da çok büyük meme yapılarının çoğu zaman rahatsızlık verdiğini belirterek, kişinin istediği kıyafeti giymekte zorlanması, göğüslerini saklama çabası gibi psikolojik problemlerin sosyal yaşamlarını olumsuz etkilediğini dile getirdi.

 

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Hasan Kütükoğlu, plastik cerrahide son yıllarda yaşanan gelişmeler nedeniyle ilginin arttığı meme estetiği hakkında bilgi verdi.

 

Meme küçültme operasyonunda amacın, kadının vücuduyla uyumlu bir meme büyüklüğüne kavuşmasını sağlamak olduğuna işaret eden Opr. Dr. Kütükoğlu, “Meme estetiği ameliyatları meme büyütme, meme küçültme, meme toparlama operasyonları ile hastanın vücut görüntüsünü değiştirip, estetik görünümüyle hastanın iyi hmesini sağlar” dedi.

 

Opr. Dr. Kütükoğlu, meme estetiği yaptırmak isteyenlerin mutlaka bir plastik cerrah ile görüşmesini tavsiye etti.

 

SOSYAL YAŞAMI DA ETKİLİYOR!

 

Opr. Dr. Kütükoğlu, büyük memelerde; meme dokusunun ağırlığının boyun ve sırt ağrısına neden olduğunu, kişinin istediği kıyafeti giymekte zorlanması, göğüslerini saklama çabası gibi psikolojik problemlerin sosyal yaşamlarını olumsuz etkilediğini anlattı.

 

Opr. Dr. Kütükoğlu, meme estetiğinin hangi durumlarda yapıldığına ilişkin şu bilgileri verdi:

 

“Memelerinin küçük olduğunu düşünen kadınlar, gebelik sonrası meme hacmindeki kaybı düzeltmek, meme büyüklüğünde simetrinin sağlanması,  meme kanseri ameliyatı sonrası, doğuştan meme kasının olmaması nedeniyle yeniden oluşturmak gibi nedenlerle kadınlar estetik operasyonu tercih ediyor.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,94% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2445,53% 0,40
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00