“PİLAVÜSTÜ AŞK” FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Başrollerini Hande Katipoğlu, Ferit Aktuğ, Ayhan Taş, Yıldız Asyalı, Tayfun Sav, Levent Sülün ve Ebrar Demirbilek’in paylaştığı “Pilavüstü Aşk” filminin çekimleri, COVID-19’a karşı alınan tüm tedbirlerle başladı.

Magazin 27.10.2020 14:04:00 0
“PİLAVÜSTÜ AŞK” FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Bülent Terzioğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Hande Katipoğlu, Ferit Aktuğ, Ayhan Taş, Yıldız Asyalı, Tayfun Sav, Levent Sülün ve Ebrar Demirbilek’in paylaştığı “Pilavüstü Aşk” filminin çekimleri, COVID-19’a karşı alınan tüm tedbirlerle başladı.

 

Kamuran Süner’in senaristliğini, Bülent Terzioğlu’nun ise yönetmenliğini üstlendiği bir CineMutfak projesi olan “Pilavüstü Aşk” filminin çekimlerine Antalya’da başlandı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle seyircisine eğlendiren bir hikâye sunacak filmin çekimleri, COVID-19’a karşı alınan sıkı tedbirlerle gerçekleşiyor. Film, ünlü bir restoran zincirinin tek varisi olan Elvan Kaşıkçızade ile pilavıyla İstanbul gece tayfası ve taksiciler arasında meşhur olan seyyar pilavcı Rıdvan Merinos’un aynı ortak amaç için yollarının kesişmesi sonucu başlarından geçen olayları anlatıyor.

 

Sinema, Dizi ve Tiyatronun Başarılı İsimleri Başrollerde

Yapımcılığını CineMutfak’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda 2005 yılında başladığı kariyerine birçok dizi ve sinema filmi ekleyen Hande Katipoğlu, yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan “Kavak Yelleri” dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınan ve “Eltilerin Savaşı” filmindeki “Selim” rolü ile beğeni toplayan Ferit Aktuğ, seyircinin beğeniyle izlediği birçok komedi filminde de rol alan tiyatro sanatçısı Ayhan Taş, “Hayat Bilgisi” dizisindeki Rüya karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan Yıldız Asyalı, “Poyraz Karayel”, “Kurtlar Vadisi”, “Kavak Yelleri” ve “Hanımın Çitliği” gibi sevilen dizilerde rol almış başarılı tiyatro oyuncusu Tayfun Sav, 1995 yılında başladığı oyunculuk kariyerine birçok dizi, sinema ve reklam filmi sığdıran Levent Sülün ve 2019-2020 Pantene Altın Kelebek Ödüller’inde “En İyi Çocuk Oyuncu” kategorisinde ödül alan Ebrar Demirbilek gibi sevilen pek çok isim bulunuyor.

 

Çekimleri Antalya’da başlan filmin 2021 yılı içinde vizyona girmesi planlanıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33