Peşinatsız Ev Kredisi mi Peşinatsız ev alma sistemleri mi?

Konut edinmek toplumda sosyal bir statünün yanı sıra, kiracı olmaktan farklı olarak kişileştirilemeyen konutlarda kolaylıkla, tadilat ve iç mekân düzenlemesine olanak sağlar.

Ekonomi 7.05.2019 17:19:22 0
Peşinatsız Ev Kredisi mi Peşinatsız ev alma sistemleri mi?

Konut edinmek toplumda sosyal bir statünün yanı sıra, kiracı olmaktan farklı olarak kişileştirilemeyen konutlarda kolaylıkla, tadilat ve iç mekân düzenlemesine olanak sağlar.

 

Öte yandan, vatandaşların kendine ait evde oturmasının aile bütçesine sağladığı katkıyı unutmamak lazım. Mesela, her ay ödenen kira yerine, kendi evinin sahibi olmak için ödenen taksit için aile bütçesinden birikim sağlamak da daha kolay olacaktır. Çünkü, her ay ödenen kira parasının karşılığı olarak, sahip olduğunuz ev bütün sıkıntıları kolaylıkla göğüslemenize yardımcı olacaktır. Buna karşın ev satın almak, bütün kolaylıklara rağmen; bir anda olabilen bir şey değil. Satın almak istediğiniz evi ne şekilde almak istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

 

 Örneğin, Peşinatsız Ev Kredisi mi Peşinatsız ev alma sistemleri mi? Veya daha farklı ve sizin gelir durumunuza uygun bir ödeme şekli belirleyebilirsiniz. Kiradan kurtulmak, Ev almak veya Ev sahibi olmak amacıyla hareket ettiğiniz zaman göreceksiniz ki, her gelir gurubuna yönelik çok farklı ödeme koşulları ile ev sahibi olabiliyorsunuz. Siz yeter ki, gelir durumunuza ve aylık taksit ödeme koşullarına uygun konut satın almaya karar verin.

 

Peşinatsız Ödeme, Herkesi Ev Sahibi Yapacak!

 

 Mesela; Kira öder gibi, Senetle ev veya Taksitle ev al gibi farklı ev satış alternatifleri mevcut. Aslında, bütün ev satış yöntemleri genelde orta ve dar ekonomik gelir seviyesine sahip olan yatırımcılar için oldukça ideal. Belli bir birikimi olmayan ve kira ödemekten bu alıp, artık kendi evinin sahibi olmak isteyenler için ideal ödeme yöntemleri. Elbette ödeme yöntemi ne olursa olsun, yatırımcının, ütün bu ödeme modelleri hakkında kapsamlı bilgi edinmesi gerekiyor.

 

Ve ev satın alacak olan yatırımcıların; konut alırken firmanın güvenilir olması, ev satışında imzalanan senetlerin aylık olması ile başka firmaya ciro edilmemesi yönünde dikkat etmesi gerekmektedir. Banka konut kredisi ile ev almak istemeyen veya faize bulaşmadan, konut satın almak isteyen bütün yatırımcılar son yıllarda faizsiz finansman desteği ile ev arama edinme yolunu tercih ediyor. Faizsiz finans desteği sağlayan bu firmalar; Kiracıya ev, Peşinatsız ev, Kredisiz ev veya Faizsiz ev seçeneğine uygun ödeme koşulları sunmaktadır.

 

https://www.katilimevim.com.tr/modeller/

https://www.katilimevim.com.tr/

https://www.katilimevim.com.tr/senetle-ev-alacaklarin-bilmesi-gereken-6-sey/

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00