PIRLANTALARDA SÜPER FIRSAT GÜNLERİ; 50 İNDİRİM!

Evleneceklerin Dikkatine; Bu Fiyata Pırlanta Yüzük Yok! Tüm ürünler 50 indirimli!

Tanıtım Yazısı 1.08.2018 10:23:05 0
PIRLANTALARDA SÜPER FIRSAT GÜNLERİ; 50 İNDİRİM!

Evleneceklerin Dikkatine; Bu Fiyata Pırlanta Yüzük Yok! Tüm ürünler 50 indirimli!

Dünyanın en berrak taşlarını bulabileceğiniz Blue Diamond markası sizi en indirimli fiyatlar ve harika pırlanta yüzüklerle karşılıyor bu günlerde. Harika kesimlere, muhteşem renklere sahip olan bu pırlanta taşlı yüzükler, eşsiz görünümüyle her yaştan kadını kendine çekerken her ambiyans ve ortamda da 7/24 ışıldayarak kullanım imkanı tanıyor. Şimdiyse yüzük almak isteyen evlenecek çiftler, ya da pırlanta yüzük almak isteyen her kadın için en büyük avantaj zamanı. Çünkü Blue Diamond markası büyük bir indirim başlatmış durumda. Tüm ürünler 50’lere yani yarı yarıya varan indirim kampanyasının gerçekleştiği marka sizi her açıdan çok sevindirecek. Peki neden yüzük seçimini Blue Diamond’dan yapmalıyız?

Pırlantalar konusunda ‘4 ayırt edici özelliği’ bir arada kusursuz şekilde bulabileceğiniz (renk, karat, kesim, berraklık) eşsiz yüzüklere sahip olmak için elinizi çabuk tutmalısınız zira Blue Diamond pırlanta yüzük modelleri, fiyatların uygunluğundan hızla tükeniyorlar.

 

Blue Diamond'da 1-19 Ağustos Süper Fırsat Günlerinde aklınıza gelen tüm ürünler 50 İNDİRİMLİ!

 

beştaş pırlanta0,75 Karat beştaş pırlanta yüzükbeştaş pırlanta yüzük

 

beş taş pırlantabeştaşbeş taş pırlanta yüzük

Türkiye’nin en büyük pırlanta taş tedarikçisi olan Blue Diamond, ayrıca ülke sınırları içindeki en büyük tedarikçi statüsüne de sahiptir. Newyork, Amsterdam, Dubai gibi dünya merkezlerinde de bulunan Blue Diamond toptan taş ofisleri, müthiş zenginlikteki taş stoğu sayesinde üretim maiyetlerini düşürerek size çok özel indirimlerdeki yüzük kreasyonlarını yansıtıyor şimdilerde. 2014 yılında mücevher sektöründe bir yıldız gibi parlayan Blue Diamond markası, yalnızca ülkemizin en büyük pırlanta toptancısı değil, öte yandan en büyük pırlanta üreticisi konumundadır da. Öte yandan pırlanta mücevher tasarımcılığını aynı zamanda bir sanat dalı olarak da ele alan Blue Diamond markası, 2004 yılında Türkiye'nin ilk Pırlanta Test Laboratuvarı'nı açmış bulunuyor.

 

tektaşpırlanta tektaş yüzük0,10 Karat tektaş

Sadece bu kadar da değil. Aynı yıl Pırlanta Akademisi'ni de kurmuş olan marka Pırlanta üretiminde dev adımlar atan yegane markalardandır.  9 Eylül Üniversitesi -  Blue Diamond ortaklığıyla kurulan bu Pırlanta Akademisi'nde, taş ve tasarım ustası uzman gemologlar yer alıyor. Bu akademide günümüze dek tam 4000 kuyum uzmanının Pırlanta ve Değerli Taş Uzmanı olarak yetiştirildiğini biliyor muydunuz? Ayrıca buradaki uzmanlara özel olarak diploma yerine geçen bir sertifika da veriliyor. (Blue Diamond Certificate)

 

tamtur pırlanta alyans yüzük

Ünlü markanın Test Laboratuvarında ise bu akademide eğitim almış olan sertifikalı pırlanta uzmanları yer alıyor. Dolayısıyla da dünyanın el değmemiş noktalarından çıkarılan muhteşem güzellikteki taşlar bu uzman gözetmenlerin ellerinde ve gözetiminde eşsiz tasarımlara dönüştürülüyor.


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00