ÖZHASEKİ, AK PARTİ ANKARA TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, İl Yürütme Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanları?yla bir araya gelerek, hem seçim stratejilerini görüştü, hem de başkent projelerini masaya yatırarak

21.12.2018 09:53:53 0
ÖZHASEKİ, AK PARTİ ANKARA TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, İl Yürütme Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanları’yla bir araya gelerek, hem seçim stratejilerini görüştü, hem de başkent projelerini masaya yatırarak, istişarelerde bulundu.

 

Başkent Ankara’ya vizyon kazandıracak, refah düzeyini artıracak, kültür-sanat, alt-üst yapı, ulaşım ve onlarca ayrı projeyle seçim hazırlıklarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Mehmet Özhaseki, AK Parti Ankara il yönetimiyle de seçim stratejilerini görüştü.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nda düzenlenen istişare toplantısında, il yönetimi ve ilçe başkanlarına seslenen Özhaseki, “Aday belirleme süreci ve ittifak görüşmelerinin tamamlanmasıyla birlikte tüm mesaimizi Ankara’ya yönlendireceğiz” dedi.

 

İL TEŞKİLATINDAN ÖZHASEKİ’YE TEBRİK

 

Ankara’daki AK Parti’nin 25 ilçe başkanının tebrikleriyle salona giren Mehmet Özhaseki, yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi. İttifak görüşmeleri, aday belirleme süreçleri ve Ankara adaylığını bir arada yürüttüğünü, hepsi için de ayrı mesai harcadığını kaydeden Özhaseki, “Bugün sizlerle bir arada bulunmayı çok arzu ettim. Önceden de çok istiyordum ama nasip değilmiş. Üzerimizdeki yoğunluktan dolayı fırsat bulamadık. Ama bugün bir araya geldik ve geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine başladı.

 

PROJELERİ ÖZEL EKİP HAZIRLIYOR

 

Günün erken saatlerinden başlayıp, gece yarılarına kadar süren mesai gündemi içerisinde Ankara Projelerine de zaman ayırdığı bilgisini veren Özhaseki, bu konuda oluşturulan 15 kişilik uzman bir ekip tarafından projelerin hazırlandığını söyledi.

 

Bu projeleri yakından takip ettiğini ve ekibi yönlendirdiğini de anlatan Mehmet Özhaseki, kültür ve sanattan, mimariye, çevre düzenlemelerinden ulaşıma kadar pek çok alanda yepyeni projeler geliştirildiği bilgisini verdi. Özhaseki, yaptığı açıklamalarını, “Ankaralı hemşehrilerimizle ve teşkilatımızla daha güzel ve daha yaşanabilir bir Ankara için el birliğiyle çalışacağız.” sözleriyle tamamladı.

 

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan yaptığı konuşmada

“Böylesine birikimli bir ismin Ankara’nın adayı olarak açıklanması, partimizde ve teşkilatlarımıza heyecanla ve memnuniyetle karşılanmıştır” dedi. 

 

Özcan, “AK Parti’nin tüm Türkiye’de, Özhaseki’nin ise bulunduğu görevlerde bugüne kadar yaptıkları, önümüzdeki dönemde yapacaklarının en büyük teminatıdır. Sayın Özhaseki ile Ankara teşkilatlarımız omuz omuza çalışarak yerel seçimlerde en yüksek oy oranını alacağımızdan hiç şüphemiz yoktur”dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40