ÖZ ORMAN İŞ GENEL BAŞKANI ASLAN'DAN ABD'DEKİ FETÖ YANDAŞLARINA BÜYÜK TEPKİ.

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; ''Darbelerin her çeşidi karşısında tavrımızın bir, tepkimizin bir olduğunu, 15 Temmuz Darbe Girişimi: Küresel Satranç programında da dile getirmiştik''Dedi..

Gündem 4.03.2021 17:35:00 0
ÖZ ORMAN İŞ GENEL  BAŞKANI ASLAN

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ABD'ye kaçan FETÖ'cülerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin saldırıları devam ediyor.

 

Daha öncesinde Temsilciler Meclisi üyelerine mektup yazdırmış, sonrasında ulaşım araçlarına Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında nefret dili kusmuşlardı.

 Son olarak Türkiye'yi ve Erdoğan'ı şikâyet eden FETÖ'cüler bu kez de New York'un en işlek caddelerinden birinde yer alan reklam panosuna çirkin ifadelerin yer aldığı ilanlar verdi.

ABD'deki platformlarından olan "Silenced Turkey" oluşumu, Türkiye ve Erdoğan düşmanlığında sınır tanımayarak reklam panolarına "Stop Erdoğan" yazılarını yazdırdı.

Özellikle ünlü markaların yüzbinlerce dolara reklam verdiği yer olarak bilinen Time Square'de ilan veren FETÖ'cü platform, Türkiye ve Erdoğan aleyhinde kara propaganda faaliyetleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınlayan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan; Altın nesil yalanıyla yıllarca mazlum insanları sömüren, inanç mekanizmalarını kendilerine sığınak yapıp, insanımızın duygularını istismar eden hain FETÖ örgütü; 15 Temmuz’da akrep nesile dönüştüğünü itiraf etmek zorunda kalmıştı.

 Millet iradesinin hâkim olduğu 15 Temmuz gecesinde 40 yıllık tuzakları ile birlikte tarihin çöplüğüne atılan örgüt mensupları, sığınak olarak gördükleri aga babalarının yanına koşmuş, kin ve nefretlerini uluslararası işbirlikçileri ile sürdürmeye devam etmişlerdir dedi.

 Dünya coğrafyasının Fetö terör örgütü hakkında duyarlı olması gerektiğini dile getiren Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan; Darbelerin her çeşidi karşısında tavrımızın bir, tepkimizin bir olduğunu, 15 Temmuz Darbe Girişimi: Küresel Satranç programında da dile getirmiştik.  Uluslararası sahalara, akrebin başını ezmeleri gerektiğini, altın nesil yalanının, akrep nesil saldırısına dönüşmemesi için gereken uyarılarımızı dünyaya yapmıştık.

Bugün Fetöcülerin kendilerine sığınak olarak gördüğü akrep yuvaları, geçmişten bu güne Türkiye düşmanlığı sergileyen ülkelerin menfaatine görünse de akrebin başını yiyeceği açık ve nettir dedi.

Nato müttefiki ülkeler arasında yer alamıza rağmen, Amerika’nın en işlek meydanlarına Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına saldırı dili oluşturmaya, en ağır ithamlarda bulunmaya izin verilmesi ikiyüzlü bir yaklaşımdır diyen Öz Orman İş Genel Başkanı Aslan;

Bugün Ankara Kızılay Meydanında, İstanbul Etiler caddelerine; Amerikan Başkanı Biden ile ilgili afisler asılsaydı,  Amerika buna fikir özgürlüğü, demokrasi özgürlüğü diyebilir miydi?

Amerika’nın Avrupa’nın bu tarz eylemlere kayıtsız kalması, İsviçre kongre binasına Recep Tayyip Erdoğan’ın kafasına silah dayanmış posterler asılması, devletlerarası ilişkiler noktasında Avrupa’nın Türkiye’ye karşı olan ikiyüzlü tutumunu kanıtlamıştır.

Terör örgütlerinin her çeşidine yardım ve yataklık yapan, dünya coğrafyasındaki ülkeler, PKK-YPG örgütlerine büro açmaya izin vermekte, tırlarla teröre silah desteği sunmaktadırlar.

Fetö elebaşına Pensilvanya’nın göbeğinde 400 dönümlük arazi sunanlar, ihanet şebekesine ağa babalığı yaptıkları kanıtlamışlardır.  Verilen destek net, duyulan kin ne nefret alenidir.

 Kinlerini kusmak için kullandıkları maşalarla iş yürüttüğünü sanan bu kirli zihinler karşısında, 15 Temmuz gecesi nasıl ki liderine sahip çıkmış, birliğinden beraberliğinden taviz vermemişse, bundan sonraki bütün ihanetlerde de aynı tavrı takınacakları, aynı tepkiyi ortaya koyacakları kanıtlanmış, ispatlanmış, Dünyadaki Türkiye düşmanlarına ders olarak sunulmuştur.

Bundan sonrası için, devletlerin devletlerle iş yapma tercihini kullanmaları, Terörle iş tutan devletlerin, ikiyüzlü tavırlarının hem milletimiz nezdinde, hem de devletimiz nezdinde gereken tepkiyle cevaplandırılacağını hatırlatıyoruz.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI  

 

 

 

 

 


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2473,99% -0,49
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16