ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASINDAN TERÖRE KINAMA

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç, Hakkari Çukurca`da gerçekleşen çatışma ve artan terör olaylarına ilişkin basına açıklamalarda bulundu.

13.05.2016 19:49:36 0
ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASINDAN TERÖRE KINAMA

 Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç, Hakkari Çukurca'da gerçekleşen çatışma ve  artan terör olaylarına ilişkin basına açıklamalarda bulundu:

"Yine Hakkari, yine Çukurca, yine şehit olan askerlerimiz var. Yine gözü yaşlı anneler, yine dul kadınlar, yine yetim çocuklarımız var. Yine  Türkiye sevdalılarının yüreklerine kor ateş düştü...

Bizler, bu acı haberlerin ardından her defasında 'bunu yanınıza bırakmayacağız' haykırışlarında bulunmak istemiyoruz. Artık bu haykırışlar son bulsun istiyoruz. Bu hainler ve savunucularıyla TBMM'de ve belediyelerde muhatap olmak istemiyoruz. Vergimizin askerlerimizi şehit edenlere gitmesini istemiyoruz. Biz bu hainleri beslemek istemiyoruz.

Biz terörist seviciler ve yandaşlarının göz göre göre bu ülkenin tüm imkanlarını kullanmalarını ve ihanet etmelerini kaldıramıyoruz. Birilerinin Almanya, Rusya, Amerika'ya gidip  ülkemize ihanet etmelerine seyirci kalmak istemiyoruz.

Benzer durum Avrupa ülkelerinde ve Amerika'da olsaydı;  teröristler, terörist sevicileri, vatanlarına ihanet edenlerin kökünü kuruturlardı. Biz ise demokrasi, insan hakları diyoruz. ABD diyoruz, AB diyoruz.. Vatan sevdalısı gençlerimiz şehit oluyor. Anaları evlatsız, çocukları babasız, eşleri yarsız bırakmalarına bir şey yapamıyoruz.

Buradan yetkililere sesleniyoruz;  Biz önce güvenlik diyoruz. Askerimizin, sivil halkımızın can güvenliği sağlansın istiyoruz. Bunun için kandil yakılacaksa yakılsın!. Teröristler her nerede iseler o bölgeler yıkılsın!. Terör sevdalılarının tepesine balyoz gibi inelim. Toplumumuzun içinde kutuplaşma ve kümeleşmenin oluşmasına izin vermeyelim. Türk, Kürt birlikteliğini kavgaya dönüştürmelerine izin vermeyelim.

Bardak çoktan taştı... Millet olarak, öfkemizi ve taşan sabrımızı kontrol altına almakta zorlanıyoruz. 'Artık yeter ne olacaksa olsun'  demekten kendimizi alamıyoruz.  Terör sürdüğü müddetçe ülkemizde huzur, barış, yatırım ve üretimden bahsedemiyoruz. Yarınımızla ilgili daha fazla endişe ve kaygı duymamak için milletimizin bölünmez  bütünlüğünde birleşerek, kalıcı bir çözüme ulaşmak için seferber olmalı, teröristlerin sevinmesine izin vermemeliyiz.

Millet olarak; acımız, yasımız, teröre karşı tavrımız ortaktır. Toplum olarak vicdanımızı derinden yaralayan terör saldırıları karşısında dik duruşumuz asla bozulmayacaktır. Türkiye teröre dün boyun eğmedi bugün de boyun eğmeyecek. Türkiye teröre asla yenilmeyecek. Bu halkın öfkesi ve kardeşlik duyguları terörü yenecektir.

 

Türkiye’nin huzurunu bozmaya yönelik yapılan terör saldırılarını kınıyoruz. Hain saldırılarda şehit olan askerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz"

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 
 
 
 
 

30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10739,60%0,90
  • DOLAR

    32,18% 0,08
  • EURO

    34,97% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2515,35% 0,21
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,00