ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI`ndan ?SIFIR ŞİDDET? Projesi Açılış Toplantısı

Öz İplik İş Sendikasının örgütlü olduğu ve Aksaray?da faaliyet gösteren Eroğlu Giyim San. Tic. A.Ş. (Colin?s) işçilerini kapsayan ?Sıfır Şiddet? projesinin açılış toplantısı gerçekleşti.

Gündem 13.12.2018 15:31:12 0
ÖZ İPLİK İŞ SENDİKASI`ndan ?SIFIR ŞİDDET? Projesi  Açılış Toplantısı

Öz İplik İş Sendikasının  örgütlü olduğu ve Aksaray’da faaliyet gösteren Eroğlu Giyim San. Tic. A.Ş. (Colin’s) işçilerini kapsayan ‘Sıfır Şiddet’ projesinin açılış toplantısı gerçekleşti.

 

13 Aralık 2018 tarihinde Eroğlu Giyim’de gerçekleşen toplantıya Öz İplik İş sendikası Genel Başkanı  Murat İnanç, ve Genel Sekreterimiz Rafi Ay katıldı. Proje uygulayıcılarının, ekibinin ve işçilerin katıldığı toplantıda Genel Başkanımız Murat İnanç bir konuşma yaptı.

 

''Sendikamız Öz İplik-İş ve Eroğlu Giyim San Tic. A.Ş. tarafından yürütülen ‘Sıfır Şiddet’ projesi;

 

-Eroğlu Giyim Aksaray Fabrika çalışanlarına ayrımcılık, kötü muamele, şiddet ve mobbing önleyici tüm faaliyetleri almayı ve bu konuda yaşanacak durumların oluşmaması için eğitim/farkındalık düzeyini arttırmayı,

-İnsan kaynakların ve diğer uygulamalarda gerekli önlemlerin alınması ve çalışma ortamı ile kurum kültürünün istenilen olgunluk seviyesine çıkarılmasını sağlayacak faaliyetlerin bir çizelge halinde uygulanmasını amaçlamaktadır.

 

Proje  pilot olarak Aksaray Eroğlu Giyim’de , ütü paket bölümü/iplik temizleme biriminde uygulanacaktır. Fabrikada çalışan tüm gri yaka çalışanlar ve çalışan temsilcileri ile ütü paket /iplik temizlemede ki mavi yaka çalışanlar proje kapsamı içerisindedir. Pilot çalışma sonuçlarına göre uygulama proje tüm Aksaray fabrika çalışanlarına yaygınlaştırılacaktır.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22