OTONOMİ’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ!

MASFED Genel Başkanı ve Otonomi Kurucu Başkanı Aydın Erkoç, bayrağı Otonomi’nin Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Ulucan’a teslim etti

Ankara 23.01.2023 10:19:00 0
OTONOMİ’DE BAŞKAN DEĞİŞTİ!

2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin 4. Olağan Genel Kurulu, motorlu araç satıcılarının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kuruluşundan itibaren merkeze başkanlık eden, aynı zamanda Türkiye’de 70 bin motorlu araç satıcısını temsil eden Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı da olan Aydın Erkoç, Otonomi’nin yönetim kurulu başkanlığı görevini seçime tek liste olarak giren ve oybirliğiyle seçilen yönetim kurulu üyelerinden Mahmut Ulucan’a teslim etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan toplantıda Otonomi’nin kuruluş süreci ve otomotiv sektörünün gelişimi adına bugüne dek yapılan çalışmalar üyelerle paylaşıldı. Programın açış konuşmasını gerçekleştiren Erkoç, daha önce şehir içinde, apartman altlarında olan oto galeri işletmelerinden, bugün modern tesislerde hizmet veriyor olmanın önemine dikkat çekti. Erkoç, ‘’Bugün geldiğimiz noktada, evladımız gibi büyüttüğümüz, yuvamız olan Otonomi’de 600’den fazla oto galeri, banka, noterler, ekspertiz merkezleri, sigorta firmaları, oto yıkama merkezleri, fotoğraf stüdyoları, kısacası otomotive dair her şey var. Çok şükür, Otonomi olarak ikinci el araç sektörünün de Başkenti haline geldik. Merkezimiz Ankara’nın markası olmaktan öte, Türkiye’nin markası oldu. Gerek işleyişi, gerekse çok yönlü ve entegre hizmetleriyle örnek model oluşturan Otonomi, diğer illerde de aynı isimde açılıyor; şu an yeni açılacak olanlarla beraber 11 ilde Otonomi var. Ne mutlu ki bize böyle bir başarı elde ettik; bu markanın çatısı altında binlerce kişi ekmek parasını kazanıyor. Bu hepimizin başarısı… Şimdi de Otonomi’nin kuruluş sürecinde de yer alan, ekibimizin bir parçası olan, yönetim kurulumuzun üyesi Mahmut Ulucan’a Başkanlık görevini devrediyorum. Bu zamana kadarki emek ve desteklerinden ötürü yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulumuza da görevlerinde başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Otonomi’nin yeni Başkanı Mahmut Ulucan ise ‘’Bugün tek listeyle seçimden çıkmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 2008 yılından beri hem Otonomi’nin kooperatifinde hem de Başkent Otomotivciler Derneği’nde aktif olarak görev aldım. Gerek mesleğimiz için, gerekse Otonomi’nin bugünlere gelebilmesi için Aydın Başkanımızla birlikte canla başla çalıştık. Burası yaşayan bir organizma… Sorumluluğumuzun büyük olduğunu biliyoruz. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte bu zamana kadar elde edilen başarıların üzerine çıkmaya, Otonomi’yi daha iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Aydın Başkanımıza da emekleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Merkezimize hayırlı uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı. Otonomi'nin Ankara'nın yanı sıra ülke ekonomisine de büyük katkılar sunduğunu ve 6000'in üzerinde kişiye istihdam sağladığını hatırlatan Ulucan, yeni dönemde de genç ve dinamik isimlerden oluşan yeni yönetim kurulu ile beraber sektörün gelişmesi ve standartlarını yükseltmek için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

 

Program, dilek ve temennilerin sonrasında hediye takdimiyle son buldu.

 

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Mahmut Ulucan, Ömer Göktaş, Levent Demirkaya, İsmail Aydınkaş, Sedat Dilek, Enver Kocabaş, Salih Kılınç, Osman Şekerci, Mert Başaran, Ali Haydar Anar, Bahri Kalender, Tayfun Erden, Yüksel Sayar, Rıfat Düzgün, M. Ali Hıdır, Koray Çabanoğlu, Bayram Şahin, Şükrü Pazar

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


Anahtar Kelimeler: OTONOMİ’ BAŞKAN DEĞİŞTİ!
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22