OSMANLI OCAKLARI ARTUKLU İLÇE BAŞKANI MEMET GÖKBALIK,TAN NATO?YA SERT TEPKİ

Osmanlı Ocakları Artuklu ilçe başkanı Memet Gökbalık NATO tatbikatındaki skandala ilişkin yapığı yazılı açıklamada "Büyük bir alçaklıktır.Haçlı zihniyeti hortladı" dedi.

Mardin 18.11.2017 19:36:12 0
OSMANLI OCAKLARI ARTUKLU İLÇE BAŞKANI MEMET GÖKBALIK,TAN NATO?YA  SERT TEPKİ

Osmanlı Ocakları Artuklu ilçe başkanı Memet Gökbalık NATO tatbikatındaki skandala ilişkin yapığı yazılı açıklamada "Büyük bir alçaklıktır.Haçlı zihniyeti hortladı" dedi.

 

Artuklu Osmanlı Ocakları ilçe başkanı Memet Gökbalık yazılı açıklamasnda;

 

'' Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan Nato’yu esefle kınıyorum.''


Osmanlı Ocakları artuklu  ilçe  başkanı  Memet Gökbalık bir önceki gün Nato tatbikatın’da Atatürk ve Erdoğan ‘ı karalamak için hedef gösteren NATO ‘yu şiddetle kınadığını belirterek, Yaptığı  yazılı açıklamada şunları kaydetti.

 

“Biz, Ecdadımızın varisleri olarak geçmişten günümüze Avrupa’nın Osmanlı’nın torunları olan bizleri hiç hazmedemediğini, Çanakkale hezimetinden sonra kendilerinde kuyruk acılarının halen unutulmadığı görüyoruz. Bu karalama yeniden haçlı zihniyeti’nin horladığının işaretidir. Yüce milletimiz bulunduğu her coğrafya’da adalet ve huzur tesis etmiştir.
Bu gün dünyada gelişen bu olaylar tesadüfi değildir. Avrupalıların amacı : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde ekonomide, teknolojide, dış politika da ve insani değerlerde her bakımdan gelişen Türkiye’nin önünün kesilmesidir,
Ama kesemeyeceksiniz…
Hevesleriniz kursağınızda kalacak.
Cumhuriyetin değerlerinde, Ecdadın izinde
olan milletimiz buna izin vermeyeceğiz.”Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19