ORHAN MİROĞLU SÜRYANİLERİ MARDİN`E DAVET ETTİ

Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ile Birlikte Süryani vatandaşların, Hz. İsa`nın göğe yükselişi olarak kabul ettiği Paskalya Bayramı?na katılan Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Süryani vatandaşları Mardin

Mardin 9.04.2018 17:16:22 0
ORHAN MİROĞLU SÜRYANİLERİ MARDİN`E DAVET ETTİ

Mardin Valisi  ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman ile Birlikte Süryani vatandaşların, Hz. İsa'nın göğe yükselişi olarak kabul ettiği Paskalya Bayramı’na katılan Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Süryani vatandaşları Mardin’e davet ederek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mardin'in barış ve sevgi temelinde yeniden inşa edildiği bir dönemde, dünyanın dört bir yanına dağılmış Süryani kardeşlerimizin bu inşaya sunabileceği çok değerli katkıları vardır.''Dedi. 

 

Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ,Süryani vatandaşları Mardin’e davet ederek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mardin'in barış ve sevgi temelinde yeniden inşa edildiği bir dönemde, dünyanın dört bir yanına dağılmış Süryani kardeşlerimizin bu inşaya sunabileceği çok değerli katkıları vardır. Süryani vatandaşlarımız tekrardan Mardin’e gelsinler.''Dedi. 

 

Metropolit Saliba Özmen de, kutlamalara katılmalarından dolayı Mardin Valisi  ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman  ve Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ile Eşi Canan Miroğlu'na  teşekkür etti.

 

Mardin’de huzur içerisinde yaşadıklarını ifade eden Özmen, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Biz burada bunu gerçekten yaşıyoruz. Yapmacık veya şov değil. Gerçek anlamda birbirimize olan sevgimizi saygımızı ve güzelliklerimizi sergiliyoruz. Bu bir kere çok önemli bir şey. Bu para pul mücevherle alınacak bir şey değil. Bu insanın güzelliğidir. Dolayısıyla özellikle ülkemizin birlik ve beraberliğini görmek gerçekten bizim en büyük temennimiz ve duamızdır.”

 

Konuşmaların ardından yumurta tokuşturularak ikramlar dağıtıldı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00