ORHAN MİROĞLU`NDAN ``MARDİNSPOR AÇIKLAMASI

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu 30 Nisan Tarihinde Erzurum ilinde oynanan ve Hakem tarafından tatil edilen olaylı Maç ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Mardin 9.05.2017 19:44:05 0
ORHAN MİROĞLU`NDAN  ``MARDİNSPOR AÇIKLAMASI

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu 30 Nisan Tarihinde Erzurum ilinde oynanan ve Hakem tarafından tatil edilen olaylı Maç ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

Açıklama ve teşekkür:



Futbol her şeyden önce bir centilmenlik ve dostluk sporudur. Maalesef sahalarda bazen bu değerlere uygun düşmeyen ve tasvip edilmesi mümkün olmayan olaylarla karşılaşıyoruz.


Mardin spor ve Arsin spor arasında ve Erzurum'da oynanan  maç ta bu çerçevede beklenmedik olaylara sahne olmuş ve iptaline karar verilmişti. Mardin spor taraftarları ve Mardin halkı bu gelişmeye çok üzüldü ve başkanlığını Sayın Ali Düşmez'in yaptığı Türkiye Amatör Spor Kulüpleri federasyonunun alacağı kararı bekledi. Geçen hafta bu konuyla ilgili olarak, adil ve her iki takımı memnun edecek bir kararın çıkması için, İstanbul'da, Sayın Ali Düşmez'i makamında, Mardin Dernekleri  Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Biter, Mardinliler Derneği Başkanı Nedim Kaya, , Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Fuat Bodur, Mardin İş adamları Derneği Başkan Yardımcısı Remzi Tanış'la beraber ziyaret ettik ve futbolseverleri, her iki takımın taraftarlarını üzmeyecek ve yeni bir başlangıca imkan verecek adil bir kararın çıkması dileğinde bulunduk. Alınan karar hakkaniyete uygun bir karar olmuştur. Sayın Düşmez ve yönetim kurulundaki mesai arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. İyi oynayan kazansın şeklindeki isabetli görüş bir defa daha doğrulanmış oldu. Mardin spora başarılar diliyor, taraftarları memnun eden bu kararın memnuniyet verici olduğunu bu vesileyle ifade etmek istiyoruz.



Orhan Miroğlu

AK Parti Mardin Milletvekili

İbrahim BİTER

Mardin Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı

Nedim KAYA

Mardinliler Derneği Başkanı

Fuat BODUR

Marmara Mardinliler Derneği Başkanı

Remzi TANIŞ

Mardin İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı

 

MARDİN SPOR KARAR.jpg görüntüleniyor

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00